Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

High End mässa i Stockholm!

AvThomasFUppdaterad 12 februari 2019

Spetsa öronen!

Helgen 16-17 februari så är det dags för high end mässan i Stockholm för det 18:e året i rad. Mässan kommer att hållas på två ställen samtidig, på Kapitel 8 (tidigare Lundqvist & Lindqvist) och på Hotel Sheraton.

Som namnet antyder så ligger fokus på high-end, det vill säga de absolut mest exklusiva anläggningarna som i många fall också är väldigt dyra. Men allt som visas är inte dyrt. Det går att hitta något som passar de allra flesta plånböcker. De som ställer ut på mässan är både tillverkare som visar upp nya produkter och nya eller etablerade butiker och återförsäljare. Det hålls även gratis föredrag på mässan, samt säljs skivor och tidningar.

Fokus ligger på musikalisk återgivning. Hemmabioanläggningarna lyser med sin frånvaro. Många märken tillhör kanske inte är de mest kända för den vanliga konsumenten. Vissa högtalare och förstärkare ser inte ens ut som de traditionella saker man brukar hitta i någons hem. Men ett besök på mässan piggar garanterat upp alla som är intresserad av musik och av hur ljud återges.

Är du sugen på att ta upp vinylen igen, eller undrar hur ett par riktigt bra hörlurar låter? Går du i tankarna på att skaffa dig ett par hornhögtalare eller en rörförstärkare? Är du nyfiken på att lyssna på elektrostathögtalare? Då kan det vara en god idé att ta dig ner och besöka mässan. Se dig omkring, prata med utställare och träffa likasinnade. Men framförallt - lyssna och njut!

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem