Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Tävling: Vinn en matkasse från HelloFresh!

Uppdaterad 30 januari 2020

Vad ska vi äta till middag? En fråga de flesta är bekant med, och som man vet ibland är en riktigt plåga att finna svaret på. Så varför inte tävla om att vinna en matkasse för 2, och under en vecka få slippa både planera och betala för middagarna?

Tävling i samarbete med HelloFresh

Vad är man sugen, vad finns i kylen, vem orkar handla? Frågorna inför middagen är många, och man måste ställa sig dem varenda dag. Ibland är det kul och matlagningen känns inspirerande. Men ibland är det precis tvärtom. Så varför inte tävla om att slippa några dagars utgifter i mataffären, och samtidigt äta god och varierad mat? Med HelloFresh matkasse kan du skräddarsy din egen meny och sedan få färska råvaror levererade direkt till dörren, tillsammans med tydliga och utförliga recept som gör matlagningen lekande lätt.

Det här kan du vinna

  • En leverans av matkasse för 2 personer
  • Matkassen innehåller 3 måltider
  • Vinnaren får välja mellan kassarna Vegetarisk, Klassisk eller Familj

Såhär gör du för att tävla

Vill du vinna en matkasse från HelloFresh? Lämna en kommentar med ett tips på din bästa, billiga måltid för den som behöver vända på slantarna i slutet av januari.

Tävlingsvillkor

HelloFresh levererar till alla postnummer som börjar på 10 upp till 82, med vissa undantag. För att kunna vinna tävlingen måste du bo i ett område HelloFresh levererar till. Besök HelloFreshs hemsida och knappa in ditt postnummer för att säkerställa att du kan delta i tävlingen.

Tävlingen pågår till och med 18/2. En vinnare utses i en kommentar i detta inlägg efter att tävlingen har avslutats. Juryns beslut kan ej överklagas.

Lycka till!

Beställ HelloFresh matkasse med 30% rabatt

Har du otur i tävlingar eller är för hungrig för att invänta en eventuell vinst? Under begränsad tid erbjuder HelloFresh alla PriceRunner-medlemmar en exklusiv rabattkod, som ger 30% rabatt på de två första kassarna. Koden hittar du på din profil under erbjudanden!

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!