Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

HeatoN och NetOnNet guidar - Så får du gamingsetupen att passa in i hemmet!

Uppdaterad 23 juni 2020

Ser ditt gamingrum fortfarande ut som en 15-årings? Det gjorde mitt också. Tills jag fixade Sveriges cleanaste gaming-setup!

Jag har snackat med många av mina polare och flera har samma problem. Deras gaming-setup ser ut som ett pojkrum och de får nästan skämmas för sin hörna eller sitt rum där de spelar sina älskade spel. Länge har det varit svårt att hitta gamingprodukter som passar in i det “vanliga” hemmet. Det har mest funnits produkter i stilen “blinkande rymdskepp” om du fattar vad jag menar. Men det behöver faktiskt inte vara så! Jag vet hur du fixar en modern och stilren gamingsetup som verkligen passar in i hemmet.

enter image description here

Det första du kan göra som gör stor skillnad är att ha prylar i samma stilrena design. Det är just det stilrena utbudet som jag tycker är lite nytt på marknaden. Jag skaffade till exempel både gamingbord, gamingstol och gamingtillbehör i vitt! Just borden smälter in riktigt bra i rummet och gör att helheten blir väldigt stilren.

En annan otroligt viktig sak för att få till den stilrena looken är bra cable management. När du gamear så kommer det alltid vara många prylar som behöver kablar, det är svårt att komma undan. Men det du kan göra är att gömma dem på ett riktigt snyggt sätt, det finns otroligt många olika smarta lösningar för det. Jag vet att det kan kännas jobbigt men mitt personliga tips är att göra det ordentligt med en gång, sen slipper du tänka på det mer!

Nedan hittar du riktigt snygga och prisvärda produkter till ditt gamingrum hos NetOnNet!