Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Förberedelser och tips från Lekmer inför Black Friday

AvPriceRunnerUppdaterad 3 september 2019

Lekmer är bland de största när det kommer till leksaker, barnkläder och babyprodukter. Vi har pratat med Chloé Mårtensson, New Customer Acquisition Manager på Lekmer, om tips och förberedelser inför Black Friday.

1. Vad innebär Black Friday för er som återförsäljare?

Black Friday är utan tvekan en av årets största shoppingdagar, och därmed en av de absolut viktigaste dagarna för oss! Vi på Lekmer vill kunna erbjuda våra kunder riktigt grymma erbjudanden till extra bra priser på produkter som vi också vet att de efterfrågar.

2. Vad upplevde ni förra året under Black Friday?

Vi fick en fantastiskt bra respons från våra kunder efter förra årets Black Friday vilket vi är väldigt glada över! Men självklart finns det alltid områden att förbättra vilket vi har jobbat extra hårt för i år.

3. Vad förväntar ni er inför Black Friday detta år?

Inför denna Black Friday har vi plockat fram ännu bättre och fler erbjudanden än tidigare vilket vi hoppas kommer att uppskattas av kunderna. För att ge en sneak peak kan vi berätta att vi valt att främst satsa på bästsäljare och våra kunders absoluta favoriter.

4. Hur förbereder ni er inför Black Friday?

Som många vet kräver Black Friday stor förberedelse, och det absolut viktigaste för oss är att själva kundupplevelsen håller den kvalitet som vi står för. Därför har vi bland annat fyllt på lagren med de varor som kommer att vara på erbjudanden för att säkerställa att inget tar slut. Vi har även ökat logistiken samt stärkt upp kundservicen!

5. Vad har ni för råd till kunderna denna Black Friday?

Skriv en lista på vad du behöver så blir det både roligare och enklare att hitta det du vill ha samt ger en skön känsla när du sedan kan bocka av det från listan. Vissa erbjudanden är tidsbegränsade så agera snabbt om du hittar något som du verkligen vill ha! Många nätbutiker, inklusive oss har fria returer ifall du senare skulle ångra dig. Varmt välkomna in till oss!

Här hittar du alla Black Friday-kampanjerna

Kommentera artikeln

Vi erbjuder möjligheten att kommentera artiklar. Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu ingen kommentar. Bli först att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis