Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Förberedelser och tips från Elon inför Black Friday

AvPriceRunnerUppdaterad 19 oktober 2018

Elon är Sveriges största vitvarukedja, och förbereder sig för fullt inför Black Friday. Vi har pratat med Jakob Dahlner som är E-commerce Manager på Elon om deras planer och tips inför Black Friday.

1. Vad innebär Black Friday för er som återförsäljare?

Det är viktig dag som kickstartar hela julhandeln och vi får en fantastisk möjlighet att erbjuda våra befintliga och nya kunder riktigt bra erbjudanden. Vi ser fram emot dagen med stor förväntan.

2. Vad upplevde ni förra året under Black Friday?

Man märker att det växer för varje år och vi slog besöksrekord online, samtidigt som det även var många som hittade till våra över 300 butiker i Sverige. Att kunder är ute efter att göra en bra deal är uppenbar men man märker också att folk har väntat med större inköp som vitvaror för att göra ett bra klipp under Black Friday.

3. Vad förväntar ni er inför Black Friday detta år?

Att ännu fler hittar till oss och ser vilka bra dealar som kommer att erbjudas, både online och i butiker. Speciellt ser vi fram emot natten mot fredag då vi kommer att släppa våra allra bästa dealar.

4. Hur förbereder ni er inför Black Friday?

Förberedelserna har pågått i flera månader. Det är ett stort arbete att både hitta rätt produkter och säkerställa att man har tillräckligt för ruschen som blir under dagen. Det är många personer inblandade och man märker av stämningen på jobbet redan nu att vi närmar oss den stora dagen med stormsteg. Det förbereds online och i butiker, men inte minst på lagret där det kommer att bli mycket mer att göra under en kort och intensiv period.

5. Vad har ni för råd till kunderna denna Black Friday?

Visst kan man göra spontanköp och ramla på en riktigt bra deal, men överlag ger vi rådet att tänka över innan vad det är för någonting du är ute efter. Det är många lite dyrare, men nödvändiga, produkter som man kan hitta bra priser på under Black Friday. Ett till tips är också att shoppa många av julklapparna under Black Friday så slipper man stressen senare under december. Sen självklart gäller det att hålla koll på prisjämförelsesajter för att se att priset verkligen är en bra deal.

Här hittar du alla Black Friday-kampanjerna

Logga in

Bli medlem gratis