Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Förberedelser och tips från CDON inför Black Friday

AvPriceRunnerUppdaterad 3 september 2019

CDON är Nordens största varuhus och där du kan shoppa sport, gaming, inredning och mycket mer. Black Friday är stort hos CDON och vi har pratat med Philip Mossinger som är CMO om deras förberedelser.

1. Vad innebär Black Friday för er som återförsäljare?

Black Friday är årets största shoppingdag för oss som e-handlare och en högtidsdag för hela personalstyrkan på CDON.COM. Det har varit väldigt roligt att se hur Black Friday växt sig starkare för varje år, särskilt för oss som var ett av de första bolagen i Sverige att gå i bräschen för Black Friday som fenomen.

2. Vad upplevde ni förra året under Black Friday?

Förra året livesände vi i 24 timmar från huvudkontoret i Malmö, vilket var ett initiativ som var väldigt värdefullt för oss på många sätt. Dels fick vi mycket uppskattning och positiv respons från våra kunder, dessutom var det någonting som alla våra anställda kunde samlas kring. Det var roligt att ge våra kunder ett mervärde i form av #CDONLIVE, utöver alla fantastiska erbjudanden som vi hade.

3. Vad förväntar ni er inför Black Friday detta år?

Vi förväntar oss en stark kundtillströmning och ännu fler tittare som njuter av vår livesändning #CDONLIVE.

4. Hur förbereder ni er inför Black Friday?

Alla avdelningar förbereder sig på olika sätt – sälj och inköp ser till att ordna de bästa erbjudandena för våra kunder, marknadsavdelningen ser till att sprida budskapet och att organisera en rolig och underhållande livesändning för alla våra tittare, vår utvecklingsavdelning ser till att siten är på topp och håller för den tunga trafiken som kommer med dagen, logistik bemannar så att vi har möjlighet att skicka kundernas beställningar på kortast möjliga tid och kundservice anställer extra personal för att våra kunder ska få svar så snabbt som möjligt. Det är ett intensivt arbete för alla avdelningar på CDON.COM, men med mycket arbetsglädje och engagemang från alla anställda.

5. Vad har ni för råd till kunderna denna Black Friday?

Det är många som kommer att handla samtidigt under Black Friday, så när man hittar ett eller fler bra erbjudanden är det viktigt att köpa på en gång och inte vänta. Många erbjudanden är begränsade och väldigt populära, så de kan snabbt ta slut.

Bonus: Kan ni ge oss en liten tjuvtitt på något specialerbjudande hos er som kunderna kan se fram emot under Black Friday?

I år har vi en nyhet som vi kallar för superdeals, superdealsen är 24 extra starka erbjudanden som bara finns i extremt begränsat antal. Superdealsen släpps en gång i timmen från kl. 00.00 och i 24 timmar framåt. Vi kommer att informera om vilka våra superdeals är någon dag innan Black Friday så att våra kunder har möjlighet att ställa klockan och få tag i sina favoriterbjudanden. Håll utkik!

Här hittar du alla Black Friday-kampanjerna

Logga in

Bli medlem gratis