Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

4 fläktar din svettiga kropp förtjänar

Profilbild

Uppdaterad 2 juni 2020

Du är varm. Sådär riktigt svettigt varm så att du knappt kommer ihåg vad du heter. Du börjar fundera över om du kanske borde ha flyttat längre norrut på jordklotet. Allt för att få känna den där svala vinden mot huden igen. Du behöver en fläkt nu! Lugn, det finns bot på dina plågor! Här tipsar vi om några av de mest populära fläktarna just nu. Redo att klickas hem.

Fläktarna för dig som har det lite (eller mycket) för varmt hemma

1. Honeywell HYF290E4

På sommarens varmaste dagar är det lätt hänt att man slår på en actionklassiker som Men in Black, och istället för att försjunka sig i handlingen börjar dagdrömma om att ta över jobbet som hissvakt i den där hallen där hela väggen utgörs av en fläkt. Mm, en hel fläktvägg. Tyvärr har vi inte hittat någon sådan att prisjämföra åt dig. Men den här golvfläkten från Honeywell är ju inte helt fel?

2. Dyson AM07

Vill du ha en lite dyrare fläkt, som inte alls ser ut som en fläkt, men som funkar grymt bra ändå? Då är det Dysons sortiment du ska grotta ner dig i. Sitter du hemma i soffan och svettas? Då BEHÖVER du den här fläkten!

3. Basetech BT-1626085

Visst hade det varit skönt att känna den där fläktande känslan var du än går? En handfläkt från Basetech kanske i så fall kan bli din nya bästa vän. Spatsera fram längs gatorna och känn alla förbipasserandes avundsjuka blickar!

4. Honeywell HT-900

Fångad av en stormvind! Nej, riktigt så kraftfull är den inte, bordsfläkten från Honeywell. Men om Carola hade haft ett helt vanligt kontorsjobb hade den här förmodligen stått på hennes skrivbord. Så känn dig som Carola under ditt nästa Zoom-möte! Vi rekommenderar dock att du sparar sången till efter mötet.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!