Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

5 fläktar din svettiga kropp förtjänar att du köper

AvPriceRunnerUppdaterad 22 juli 2019

Är du varm? Sådär riktigt varm och svettig, så att du knappt kommer ihåg vad du heter? Ifrågasätter du om du VERKLIGEN bor tillräckligt långt norrut på jordklotet? Det finns bot på dina plågor - välkommen till fläktarnas förlovade värld!

Fläktarna för dig som vill byta pengar mot svalka

1. Faro 33474

Hört talas om fan death? En vidskeplig tro om att en fläkt i ett rum kan suga ut allt syre och kväva den som befinner sig där inne. Detta är såklart inget annat än skrock. Vad som däremot kan döda en är chocken när man kollar prislappen på den här takfläkten.

2. Dyson Pure Cool

Vill du ha en fläkt som är riktigt dyr och inte ser ut som en fläkt alls? Men som faktiskt funkar ändå? Då är det Dysons sortiment du ska grotta ner dig i. Förutom att skapa kyla i rummet så renar Pure Cool luften och läser själv av när partiklar i luften innebär att det är dags att maxa effekten. Har du varmt hemma och en hund (eller partner...) som läcker stinkgas? Då BEHÖVER du den här fläkten.

3. Dyson Pure Cool Me Personal

Olika populära sätt att få kollegorna att flockas runt en på arbetsplatsen kan ju vara att man har en skrivbordslåda fylld med godis, drar de absolut bästa skämten eller kan flest kortkommandon i Excel. Sommaren 2019 är det antagligen den som belönat sin kub med en Dyson Pure Cool Me-fläkt som märker av hur arbetskamraterna vill sola sig i glansen av ens framgångar (läs: snålfläkta sig i vinden av din Dyson).

4. Emerio FN-120952

Sommarens varmaste dagar är det lätt hänt att man slår på en actionklassiker som Men in Black, och istället för att försjunka sig i handlingen börjar dagdrömma om att ta över jobbet som hissvakt i den där hallen där hela ena väggen utgörs av en fläkt. Mm, en hel fläktvägg. Tyvärr har vi inte hittat någon sådan att prisjämföra åt dig. Men den här golvfläkten från Emerio är ju inte helt fel?

5. Perel CFAN0475

Vi säger inte att det här ÄR fläkten som följt Carola genom hennes karriär och skapat vindeffekt på scen efter scen. Men det skulle kunna vara. Och det säger väl något om kapaciteten. En schlagerfläkt fixar vanlig julivärme med svett som rinner ned mellan skulderbladen i ett kick. Det är du väl värd?

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem