Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

Durable Ergonomi Produkter

Uppdaterad 3 mars 2020

Varför är ergonomi viktigt på arbetsplatsen?

Vare sig man arbetar hemifrån eller på kontor så spenderar vi många timmar framför datorskärmen. Hälsa och välbefinnade spelar därför en viktig roll vid skrivbordet. En ergonomisk arbetsplats ökar din effektivitet, förebygger spänningar och minskar besvär. Vi erbjuder flera produkter som är bra att ha nära till hands på kontoret och vid skrivbordet. Rätt produkter underlättar kontorsarbetet och gör det enkelt att hålla ordning och reda på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter och samarbetsformer förändras med den digitala utvecklingen. Detta bör avspegla hur vi inreder och organiserar våra kontor och arbetsplatser.

Varför ska du köpa en skärmhållare till din arbetsplats?

Den ger en ergonomisk arbetsställning, som tar hänsyn till ögon och nacke. Det lätt att justera skärmens höjd, så att den passar dig och din arbetsställning. Om du arbetar med en felaktig skärmhöjd belastas nacken och ögonen så att du kan få ont i skuldrorna och huvudet. Sitter du flera timmar framför datorn varje dag, är det klokt att investera i en skärmhållare.

Durable’s skärmhållare är tillverkade av högklassiga material vilket ger hållarna en lång livslängd. Produkterna är tillverkade av upp till 60% återvunnet material. Skärmhållarna är 100% återvinningsbara när de till slut ska kasseras .

Varför är det bra att använda en surfplattehållare?

Jo, för att surfplattan förblir i samma position när den sitter i hållaren och säkerställer att vinkeln är korrekt i förhållande till ljuset. Det ger en bättre ergonomisk arbetsställning, som är bra för ögon och nacke. Om du arbetar med en felaktig vinkel så belastar du nacken och ögonen, vilket kan leda till att du får ont i skuldror och huvudet.

Durable’s surfplattehållare är tillverkade av högklassiga material vilket ger hållarna en lång livslängd. Surfplattehållarna är lätta att vinkla uppåt eller nedåt för en bra läsvinkel och kan vridas för att placeras i stående eller liggande format. Hela serien med surfplattehållare passar till surfplattor från 7" till 13" från de flesta tillverkare som t ex Apple, Samsung, Huawei, Lenovo och Acer. En komplett lista över vilka surfplattor som passar i surfplattehållarna finns i produktbeskrivningen.

Varför är det bra att använda handledsstöd?

Handledsstöd på skrivbordet ger en skön avlastning för dina händer, armar och skuldror när du sitter och arbetar vid datorn. Det ger en bättre arbetsställning, och minskar risken för spänningar som kan leda till smärta.

Durable’s handledsstöd är mjuka och sköna. Det geléfyllda stödet formar sig efter handleden, vilket tar bort tryckpunkter och underlättar blodcirkulationen. Undersidan har ett effektivt halkskydd. För dig som föredrar musmattor har vi musmattor med inbyggt handledsstöd som förebygger problem med musarm.

Varför är det viktig med rätt belysning?

Felaktig eller för lite belysning kan göra dina ögon irriterade, ge huvudvärk och smärtor i nacke, skuldror och rygg. Dessutom är det lätt att bli trött vilket kan göra dig mindre effektiv.

Korrekt belysning ger energi, gör dig pigg och glad samt ökar din koncentration. Olämpligt ljus som bländar, reflekterar eller ger kontraster är inte mycket till hjälp. Behovet av ljus ökar med åldern. En person i 40-årsåldern behöver dubbelt så mycket ljus som en person i 20-årsåldern!

Durable’s mål är att tillgodose varje användare med det bästa möjliga ljuset hela tiden. Vi strävar efter att ljuset skall göra dig mer alert i vardagen. Därför kan du med vår armatur förändra ljuset under dagen för att stödja den naturliga dygnsrytmen. Lamporna från LUCTRA ger varje användare möjlighet att justera ljuset efter sina egna behov och preferenser med justering av både färgtemperatur och ljusstyrka.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!