Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Bästa grillen – till bästa priset (2019)

AvPriceRunnerUppdaterad 17 april 2019

Så kommer du bäst och billigast igång med grillsäsongen: PriceRunner har genomfört en omfattande analys av prisutvecklingen på de populäraste grillarna. Analysen avslöjar väldigt stora prisskillnader – och goda möjligheter att spara genom att prisjämföra.

Sommarens grillbiff kan lätt bli en (för) dyr historia

Priset på en redan dyr grill kan variera med tusentals kronor för exakt samma grill, vilket betyder att du riskerar att betala flera tusen kronor för mycket för din nya grill.

Även om det handlar om exakt samma grill så är priserna absolut inte samma. Vår prisjämförelse visar att det på de tio mest populära grillarna kan vara upp till 99% skillnad på priset.

Svenska folkets favoritgrill

Svenskarnas favoritgrill är Weber Master Touch GBS 57 cm. Den kostar just nu 3 299 kr i den dyraste butiken, men samma grill kan köpas för endast 2 475 kr i den billigaste, en prisskillnad på 824 kr.

Så mycket sparar du på att jämföra pris

Det finns hela 25 % att spara på att jämföra priserna – ett väldigt lätt sätt att spara i vardagen där det handlar om att få ut så mycket som möjligt för pengarna.

Spara på grillar

Diagrammet visar hur mycket man kan spara genom att köpa till det billigaste priset istället för det dyraste. I genomsnitt kan man spara 25 % på de 10 mest populära grillarna.

Den största besparingen finns på Landmann Triton. Hela 50 % kan man spara genom att köpa till det billigaste priset istället för det dyraste.

Här är svenskarnas mest populära grillar (17 april 2019)

  1. Weber Master-Touch GBS 57cm
  2. Weber Genesis II E-310 GBS
  3. Weber Q3200
  4. Landmann Triton PTS 3.0
  5. Muurikka 58cm set
  6. Weber Original Kettle 57cm
  7. Muurikka78cm Set
  8. Weber Performer Deluxe GBS 57cm
  9. Bluegaz Z-1
  10. Weber Q1200

Om du vet att du ska köpa en ny grill, men tycker att priset fortfarande är lite för högt så kan du sätta en prisbevakning.

När priset sjunker får du då snabbt reda på det och kan köpa grillen till rätt pris.

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem