Sponsrat innehåll

Uppdaterad  

CLEAR SKIN Expert - Cicamed ASD

Cicamed

Novemberkyla och mörker, nu är det dags att återställa balansen, boosta ditt glow och få bort eventuella orenheter.

Fukt, skydd och vitaminer behövs för att återställa huden och se till att den kommer i balans igen. Finnar, ojämnheter och obalans uppstår lätt när huden är utsatt för kyla och torr luft. Solens frånvaro bidrar också en näringsfattig och försvagad hud som tappar lyster och spänst. Så varför inte ta hjälp av Cicamed ASD för att få huden i bästa skick.

Cicamed ASD, kombinerar effektiva ingredienser med senaste forskning kring problemhud och Clear skin resultat på hud. ASD är utvecklad för att ge verklig effekt och motverka finnar, få bort ojämnheter, ojämn pigmentering, samt stärka, rengöra och balansera huden för att förebygga problem.

ASD Clear Skin, kombinerar effektiva ingredienser med senaste forskning kring problemhud och Clear skin resultat på hud. ASD produkter är utvecklade för verklig effekt för att motverka finnar, få bort ojämnheter, akneärr, ojämn pigmentering och obalans. Helt enkelt verkar ASD för len, mjuk och jämn hud utan obalans eller irritationer. Att behöva produkter för att få ren, jämn, och balanserad hud utan akneärr, finnar eller ojämn pigmentering är inget konstigt. Det finns många skäl till att man kan få problem med huden, t.ex. under tonåren kan tillväxt leda till obalans och finnar. Men även senare i livet kan huden få problem och ojämnheter. Att försöka få perfekt hud är också något som kvinnor men också män mer och mer eftersträvar och tycker är viktigt.

ASD Clear skin en komplett ansiktsserie för hud som lätt får problem.

Cicamed ASD Serien består av ASD Active Moisturizer, ASD Active Cleanser samt ASD 3-1 Active Spot Treatment, ASD har utvecklats i samarbete med dermatologer, kemister och plastikkirurger för att se till att produkterna är säkra, effektiva och lätta att använda. ASD är utvecklad och tillverkad helt i Sverige. Dessutom med naturligt baserade ingredienser i mkt hög andel.

ASD-3-1 Active Spot treatment:

En unik punktbehandlande högeffekt produkt med trippelverkande formulering effektivt reducerar finnar samtidigt som efterföljande ärr och missfärgningar reduceras och motverkas. Innehåller maximal koncentration av salisylsyra (2%)+ Hög koncentration av Niacinamide (Vitamin B3), Panthenol, Zink och Glycolic acid.

ASD Active Moisturizer

ASD active moisturizer är en återfuktande och balanserade dag- och nattkräm, speciellt framtagen för hud som lätt får ojämnheter, obalans eller områden med ojämn hudton/pigmentering. Formuleringen är silkeslen och lätt och noga utvecklad för att förebygga uppkomsten av orenheter, reglera talgproduktion och dämpa rodnad samt motverka och reducera pigmentering. Salicylsyra löser upp tilltäppta porer samtidigt som zink och vitamin A absorberar överflödigt sebum, förfinar porer och hämmar de bakterier som orsakar orenheter. Mentol ger en svalkande känsla och verkar mot bakterier. Den innehåller även ett stärkande och vårdande komplex av kraftfulla antioxidanter och vitaminer,bl.a. Niacinamide, och Beta-glucan. Detta för att stärka huden, ge jämn hudton och reducera märken som uppkommit av tidigare problem på huden.

ASD Active Cleanser:

Cicamed ASD Active Cleansing Gel är en mild men djuprengörande ansiktsrengöring framtagen för fet och bland hy som lätt får orenheter och finnar. Cicamed ASD cleanser innehåller ingredienser som är noga utvalda för att effektivt ta bort orenheter, förebygga uppkomsten av finnar och balansera talgproduktionen utan att verka uttorkande för huden. Cicamed ASD Active Cleansing Gel innehåller glykolsyra som exfolierar det översta hudlagret och salicylsyra som löser upp tilltäppta porer. Gelen innehåller även aloe vera, trollhassel och pro-vitamin B5 som återfuktar och lugnar huden och motverkar irritation, samt mentol som ger en svalkande känsla. ASD innehåller också Cedarwood oil och Cedar oil för att motverka tillväxt av skadliga bakterier.

Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment 15ml
Apotea Logotyp
Trendande

Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment 15ml

149 kr

5,0

Cicamed Cicablock 15g
Apohem Logotyp

Cicamed Cicablock 15g

269 kr

5,0

Cicamed ASD Active Cleansing Gel 100ml
Apotek Hjärtat Logotyp
Trendande

Cicamed ASD Active Cleansing Gel 100ml

149 kr

5,0

Cicamed Scar Treatment 15g
Apotea Logotyp

Cicamed Scar Treatment 15g

189 kr

4,6