Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Black Friday-tävling: Tävla om att hitta ro på natten med hjälp av ett tyngdtäcke

AvPriceRunner Uppdaterad 29 november 2019

Black Friday är här! Behöver du behålla lugnet i rea-hetsen? Ligger du och grubblar på nätterna över kommande julklappsinköp? Tävla om att hitta ro på natten med hjälp av det populära tyngdtäcket.

Vinn ett tyngdtäcke

I över tolv år har man inom svenska sjukvården använt tyngdtäcken som ett hjälpmedel för att få folk att komma till ro. Under 2019 har tyngdtäcket hittat hem till svenskarna på riktigt, då de numera går att få tag på i många olika butiker. Sover du dåligt om nätterna, kanske ett täcke med tyngd kan vara lösningen - var med i vår tävling för chansen att vinna ett alldeles eget.

Så är du med och tävlar om lugnet

För att vara med och tävla om tyngdtäcket Cura of Sweden Pearl 7 kg följer du dessa 3 steg:

  1. Bli PriceRunner-medlem (om du inte redan är det)
  2. Sök upp din favoritprodukt på PriceRunner och lämna ett omdöme!
  3. Svara på frågan via kommentarsfältet nedan: Vilken kategori har en genomsnittlig rea på -39% under Black Friday? Tips: kolla efter svar här!

Sista tävlingsdag är den 13 december. En vinnare utses i en kommentar till detta inlägg efter den 13 december. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Kommentera artikeln

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis