Årets bästa beautykalendrar - här får du mest för pengarna

Matilda Hansson

Uppdaterad 4 oktober 2021

Äntligen börjar alla adventskalendrar fyllda med hudvård och smink dyka upp! Det känns ju som en hel evighet kvar till jul, men det gäller att vara ute i tid om du vill hinna haffa någon av de mest populära varianterna som ofta säljer slut. Även om kalendrarna vanligtvis kostar en slant är det ofta en mycket bra deal jämfört med det ordinarie priset.

Vad ska jag satsa på?

Utbudet av adventskalendrar har fullkomligt exploderat de senaste åren och numera kan du hitta kalendrar inom i princip vilken kategori som helst. Även om det finns mycket att välja på är det utan tvekan beautykalendrar som är populärast. Det finns därmed en hel del att välja på. Med det sagt kan det vara bra att ha några saker i åtanke när du väljer kalender, till exempel huruvida du faktiskt gillar märket, kommer du att använda produkterna och så vidare. En annan aspekt att ha med sig är det totala värdet på innehållet i kalendern, och här kan du ofta göra ordentliga fynd. För att det ska bli lite enklare att välja har vi samlat de 12 adventskalendrar inom hudvård och smink som ger dig mest för pengarna.

 1. Look Fantastic Adventskalender 2021

  Denna kalender från Look Fantastic är omåttligt populär och kommer finnas tillgänglig från 1:a oktober. Innehållet är än så länge mycket hemligt, men vi vet att det är 25 luckor och att det oftast bjuds på ett stort utbud av både hudvård och make-up. Priset är 985 kr och värdet på produkterna över 5300 kr.

 2. Lumene Adventskalender – 24 Nordic Beauty Wonders

  Lumenes kalender är helt vegansk och innehåller en mix av 17 olika hudvårdsprodukter samt 7 inom make-up. Designen är klassiskt minimalistisk i sann skandinavisk anda. Priset ligger på 899 kr och värdet på produkterna är värda 2419 kr.

 3. Rituals The Ritual of Advent 2D Adventskalender 2021

  Rituals erbjuder i sin kalender The Ritual of Advent 24 överraskningar i lyxig förpackning. Innehåller både duschprodukter och hudvård från serier som The Ritual of Hammam. Priset är 650 kr och värdet på produkterna 1305 kr.

 4. Decléor Essential Oils Lab Adventskalender 2021

  Decleórs produkter är mycket populära, så om hudvård är din melodi är Essential Oils Lab Adventskalender något för dig. Du får 24 lyxiga och vårdande hudprodukter som kan hjälpa dig att återuppliva din hud under vintermånaderna. Priset ligger på 1440 kr och värdet är ca 4930 kr.

 5. The Body Shop Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

  Även om The Body Shop kommer ut med ett flertal adventskalendrar varje år så är Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar ett riktigt bra alternativ i mellanprisklassen. Den innehåller ett stort utbud av produkter, inklusive fullstora förpackningar, och kalendern i sig är också en häftig 3D pop-up. Priset är 1495 kr och värdet på produkterna 2680 kr.

 6. Shiseido Exclusive Advent Calendar 2021

  Japanska Shiseido erbjuder en 24-dagars Exclusive Advent Calendar med design inspirerad av fyrverkerier. Kalendern är full av både fullstorlek och minivarianter av Shiseidoprodukter. Här hittar du en bra blandning av hudvård, make-up och dofter. Priset är ca 1320 kr och värdet ca 3980 kr.

 7. Beauty Pro 12 Days of Christmask Advent Calendar 2021

  Beauty Pro:s populära 12 Days of Christmask är tillbaka även i år med massor av lyxiga masker, både för ansikte, ögon, händer och fötter. Priset ligger från 468 kr och värdet på produkterna ca 702 kr.

 8. L'Oreal Paris 14 Rue Royal Adventskalender

  L'Oreal samlar 24 skönhetsfavoriter i sin 14 Rue Royal Adventskalender, produkter inom både smink, hud- och hårvård i en snygg förpackning med klassiskt julig grön färg. Priset för kalendern är 1199 kr och värdet på innehållet 2700 kr.

 9. NYX Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown

  I Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown har NYX samlat några av sina bästsäljare, både i fullstorlek och miniformat. Du kan förvänta dig produkter både för ansiktet, ögonen och läpparna. Dessutom är det en blandning av klassiker, nyheter och limited editions för julen. Priset är 799 kr och värdet 1257 kr.

 10. Essie Adventskalender

  I populära Essies adventskalender hittar du nagellack och andra överraskningar. Här finns totalt 24 produkter med allt du behöver för en hemma-manikyr, givetvis med några limited edition färger. Värdet är ej angett, men ordinarie pris för Essies nagellack är ca 129 kr, och då kalendern innehåller 9 stycken i fullstorlek är värdet alltså minst 1161 kr, då det också tillkommer flera lack och tillbehör. Priset är 899 kr.

 11. Maria Åkerberg A Natural Countdown To Christmas 2021

  Maria Åkerberg räknar med A Natural Countdown To Christmas. Denna kalender innehåller fem lådor fyllda med ansiktsvård, kroppsvård och hårvård. Precis som alltid hos Maria Åkerberg är det svensktillverkat (även en närproducerad förpackning) och fokus på naturliga ingredienser. Priset är 699 kr och värdet 934 kr.

 12. Babor Adventskalender 2021

  Babor har varit aktiva i skönhetsbranschen ända sedan 1956, och bakom deras 24 luckor hittar du små ampuller innehållandes naturliga aktiva ingredienser, designade för att tackla olika hudproblem. Priset för Babors adventskalender är 899 kr och värdet är 1954 kr.

Om en beautykalender inte är något för dig kan du se fler varianter här >

Nivea Adventskalender 2021

Nivea Adventskalender 2021

fr.479 kr

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka! Läs om produktnyheter och håll dig uppdaterad inför Singles' Day och Black Friday. Du hittar också trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär.

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.