ABBA är tillbaka!

Victor Majorin

Uppdaterad 3 september 2021

Nyheten som vi inte visste att vi behövde; ABBA har släppt inte bara en, utan två NYA låtar! Med ett helt nytt album på väg och en högteknologisk hologram-show i planerna har de svenska musiktitanerna gett oss hopp i mörka tider. Här är den nya videon och allt du behöver veta om de kommande släppen!

Som om tiden stått stilla

För första gången sedan 1982 - alltså nästan 40 år - släpper ABBA ny musik! Musikvideon till den nya I Still Have Faith In You toppar redan Youtube Music medans andra nya låten Don't Shut Me Down närmar sig, i skrivandets stund, nästan 2 miljoner visningar. Musiken hyllas redan för att vara det ABBA gör, och alltid gjort bäst. Albumet beskrivs som en tidskapsel som tar dig tillbaka 40 år, utan att försöka efterhärma dagens pop-musik.

Det är bra. Det låter som det alltid har gjort. - Benny Andersson

Nya albumet Voyage planeras att släppas den 5 november och kan förbeställas här.

Som om det inte räckte där så följer ABBA även upp de kommande albumet med en konsertshow, med planerad urpremiär i London, den 27 Maj 2022. Konserterna, som är förinspelade, kommer framföras på den specialbyggda 360° ABBA Arena där man utnyttjar state-of-the-art hologramteknik för att skapa s.k avatarer (eller ABBA-tarer, i det här fallet) som efterliknar bandmedlemmarna som vi minns dem. Du kommer alltså kunna se 70- och 80-talets ABBA framföra nya låtar och gamla klassiker.

Föreställningarna i London räknas säljas ut snabbt, men de som förbeställer albumet innan 12:00 den 4 september 2021 kommer få förtur när biljetterna i sin tur släpps 10:00 den 5 september 2021. Du kan läsa mer om biljetter och föreställningarna här.

Skivorna säljer snabbt, men kom ihåg att hos oss kan du alltid sätta en lagerövervakning, så blir du meddelad så fort de är tillbaka.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.