Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

16 produkter som hjälper dig att skapa ett smartare kök

AvPriceRunnerUppdaterad 1 april 2019

Det smarta hemmet är ingen omöjlig dröm längre. Idag finns en mängd prylar med moderna funktioner, för alla delar av hemmet. Köket är ett ställe där en smart produkt både kan förenkla och skapa helt nya möjligheter. Med en eller flera av dessa 16 prylar kan ditt kök bli ett riktigt framtidsrum!

Hue lightstrip – Flexibel bänkbelysning

Tråkiga lysrör under bänkskåpet gör inte matlagningen roligare. Har du en Hubb för Philips Hue är Lightstrip ett perfekt exempel på en smart produkt. Det är en smidig lysdiodlist som är enkel att både förlänga och korta ner. Med 16 miljoner färgmöjligheter funkar den både för att skiva lök och sätter stämningen vid mysiga middagsbjudningar.

Samsung NV75N7678RS/EE - Smartare pommes

Samsungs smarta ugn har i sig fler funktioner inbyggt än vad du kan hålla koll på. Men med wifi-koppling mot Samsungs app kan ugnen enkelt åstadkomma ett bättre resultat. Genom tips, recept och riktlinjer för hur länge maten ska vara inne är det nu enkelt att lyckas med matlagningen. Givetvis kan du även styra värmen och de flesta andra funktioner direkt från telefonen, så att du inte behöver resa dig ur soffan förrän ugnen är redo.

Siemens EX677LYV1E – Smart stekare

En spisplatta kanske låter knäppt att smarta till? Värme på eller av, hur svårt kan det vara. Men när du ändå investerar i en ny spishäll är det ju smart om den pratar med köksfläkten utan att du behöver lägga dig i. Eller att du kan kolla om du faktiskt kom ihåg att stänga av spisen medan du sitter och äter eller gått hemifrån. Så smart!

Smarter SMC10 - Rykande färskt kaffe på morgonen

Dagen har såklart inte startat innan första koppen kaffe är brygd. Med en smart kaffebryggare kan du sätta den biten på schema, så koppen alltid står redo samma tid, varje morgon. Eller så startar du igång hela bryggningsprocessen från mobilen, innan du ens har gått upp ur sängen!

Nespresso Expert&Milk C85 Kaffebryggning med ett enda knapptryck

Är inte en slät kopp svart din grej så finns det andra smarta lösningar. Nespresso fixar de flesta kaffesorter - med eller utan mjölk. Allt kan styras via telefonen så att du får ditt morgonkaffe på schema, eller för att kaffet ska vara rykande färskt när du kommer in i köket efter en lång sovmorgon.

Sonos One - Ljuv musik i diskret design

Många tillbringar mycket tid i köket och då passar såklart musik eller en podcast bra som sällskap. Sonos högtalarsystem är enormt enkelt att sätta upp för alla husets rum. Ljudet låter fantastiskt och högtalarna har en diskret design som kan smälta in i de flesta inredningar. Att i telefonen kunna växla över det du lyssnar på från dina hörlurar till ditt högtalarsystem samma sekund som du kliver över tröskeln - det är smart.

Beurer KS 800 - Hjälp med måtten

Hur många gram smör var det nu igen? En smart köksvåg håller koll på både recept och mått, antingen via displayen på själva vågen eller via appen i mobilen. Att baka smart har inte varit enklare än det är nu.

Bosch SMU – Diska smart

Diskmaskinen i sig är en fantastisk uppfinning. Men om den utöver att rengöra disk, hålla koll på dosering och spara på diskvatten även kan tala om för dig när disken är klar utan att du behöver gå dit för att kolla så är det såklart ännu bättre - och smartare.

Google home - Styr köket med rösten

Vad vore det smarta hemmet utan en assistent? Google Home klarar av att koppla upp sig mot en enorm mängd produkter. Den här typen av smart produkt gör att du kan styra såväl belysning som musik och andra funktioner i köket genom att helt enkelt prata med assistenten.

Weber Igrill 3 - Hur varm ska steken vara?

Att hålla koll på vad olika maträtter ska har för temperatur är ett åbäke även för den med köksvana. En uppkopplad termometer håller koll på det åt dig och meddelar via telefonen när maten har fått rätt temperatur. Att slippa äta en stek som legat i ugnen och blivit torr känns väldigt smart.

Anova WIFI & Bluetooth Precision Cooker - Automatisera matlagningen

Att laga mat med en sous vide förenklar en hel del i köket. Om samma maskin även är kopplad till mobilen så kan du ange vad det är för maträtt som tillagas. Det innebär att tekniken därefter mer eller mindre sköter resten av matlagningen på egen hand. För dig blir det på så sätt lekande lätt att fixa middag.

Tefal Actifry Smart XL - Högteknologisk pommes

Det finns en hel del att hålla koll på med friterad mat. Det är sällan så enkelt som att bara kasta ner något i kokande olja och så är det klart. Med en uppkopplad fritös har du både koll på recepten och får hjälp med alla inställningar direkt i mobilen för att få perfekt resultat.

Samsung RS68N8941SL/EF - Uppgradera till ett smartare kylskåp

Köket brukar vara familjens samlingsplats. Så att kylskåpet agerar kalender, inköpslista och samlingspunkt för familjens information är ett naturligt steg. En kamera gör också att du kan se om det behöver köpas hem något till middagen, istället för att du upptäcker att ni har helt slut på mjölk först när du kommit hem. Så smart!

Siemens LC91KWV60 - Ljus och luft efter behag

Spisfläkten ska på när spisen är igång, så är det för det mesta. Det kan du såklart smarta till så att en igångsättning av fläkten sker automatiskt. En smart fläkt kan dessutom regleras i styrka beroende på hur mycket som står på spisen. Givetvis kan du ställa belysningen till det som är behagligt för stunden också.

Click and grow – Smarta växter

Det smarta hemmet behöver inte alltid handla om högteknologiska under. En odlingskruka som förenklar odlingen av dina egna kryddor är ett gott steg på vägen. Tillsammans med appen får du även veta allt du behöver för att lyckas med din egen miniträdgård.

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem