PriceRunner - Årets E-handlare 2008

”Årets E-handlare” 2008 utsedd av konsumenter

För femte året i rad utser PriceRunner med hjälp av konsumentrecensioner årets bästa e-handlare. E-handlarnas betyg baseras på recensioner från konsumenter som handlat i butikerna. I år ligger över 46 000 recensioner till grund för betyget.

När en konsument avslutat ett köp hos en e-handlare som är ansluten i Pricerunners kundnöjdhetsundersökning får hon svara på ett antal frågor om köpupplevelsen. Två veckor efter köp följs undersökningen upp och konsumenten får nu bland annat svara på om leveransen var i tid och om hur en eventuell kontakt med kundtjänst upplevts.

Till toppen

Kategori Företagsnanmn Snittbetyg utav 5
DVD & Musik Se Ginzas utbud 4,39
Datorprodukter Se Miscos utbud 4,52
Foto Se Cyberphotos utbud 4,56
Ljud & Bild Se ONOFFs utbud 4,13
Spel Se Webhallens utbud 4,43
Telefoni Se Prispress utbud 4,53
Vitvaror Se Trettis utbud 4,46
Bläck & Toner Se 112inks utbud 4,59
Kontaktlinser Se LensOns utbud 4,51
Digitalfotoframkallning Se ProPrints utbud 4,53
Skönhet & Hälsa Se Lykos utbud 4,70
CyberPhoto får utmärkelsen “Årets e-handlare” för femte året i råd. För Ginza, Webhallen och Tretti är det tredje året i rad.Om undersökningen

Alla butiker med direktlänkar på PriceRunner.se och som använder PriceRunners konsumentbedömningsprogram har möjlighet att erhålla utmärkelsen. E-handlare måste ha programmet aktivt de sista sex månaderna 2008 och fått minst 400 konsumentbetyg under samma period. Konsumenterna betygsätter 16 olika parametrar, 1-5 poäng, där 5 är maxpoäng. Betyget är ett snitt av de 16 parametrarna. För mer information, klicka här.

Till toppen