Priorin Hälsokost och Kosttillskott

 

De tre bästa
kosttillskotten
från PriorinPriorin (kosttillskott)

Håravfall och hårförtunning anses oftast vara manliga problem, och många av oss vet kanske inte ens att kvinnor också kan drabbas. Oftast är håravfall hos kvinnor ett tillfälligt och kortvarigt problem. Då beror det antagligen på faktorer som stress, långvarig ensidig kost, årstidsskiftningar, eller biverkningar av mediciner. Hormonförändringar vid graviditet/amning eller under klimakteriet kan också bidra till att ditt hår mår sämre. För en del kvinnor kan håravfall och hårförtunning bli ett livslångt problem.

Vad är Priorin?

Priorin tillverkas av Bayer och är ett kosttillskott som tillför näringsämnen och mineraler direkt till hårroten, inifrån. Medlet utvecklades av en schweizisk läkare redan 1959 och har sedan dess genomgått flera förbättringar. Priorin är nu ett av Europas populäraste medel mot håravfall. Varje kapsel innehåller naturliga ingredienser som hirsextrakt, vetegroddsolja och L-Cystine, en aminosyra. Förenklat uttryckt fungerar det så att blodcirkulationen kring dina hårrötter ökar, vilket leder till fler hårstrån i tillväxtfasen. Under de första tre månaderna tar du två kapslar Priorin dagligen efter måltid. Därefter är en kapsel per dag oftast tillräckligt. Har du milda problem kan det räcka med att du tar en kapsel Priorin dagligen i tre till sex månader. Eftersom hårtillväxt är en långsam process dröjer det oftast minst tre månader innan du uppnår ett synlig resultat. Priorin är avsett att vara en långvarig behandling.

De tre billigaste kosttillskotten från Priorin

Hitta bästa priserna på Priorin på PriceRunner

På PriceRunner kan du snabbt och enkelt hitta var du kan köpa Priorin och jämföra vem som har de billigaste priserna. Vi har samlat en mängd återförsäljare på ett och samma ställe. Sedan kan du enkelt klicka vidare från PriceRunner till varje återförsäljare för att hitta mer information och se vem som har de bästa erbjudandena just nu. Tänk på att en del återförsäljare listar sina priser inklusive frakt medan andra tar extra betalt för frakten.

Bayer Priorin 60 st

Aminosyror, Vitaminer, Välmående,Kapslar, B-Vitaminer, Hår mer info

från 294 kr

 Jämför priser

Bayer Priorin 180 st

Aminosyror, Vitaminer, Välmående,Kapslar, B-Vitaminer, Hår mer info

från 789 kr

 Jämför priser

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ ?

Konsistens

Märke

Sidor: 1

Totalt antal sidor: 1