Playstation vita Spelkonsoler

 

De tre bästa
Playstation VitaPlaystation Vita

Den japanska elektronikgiganten Sony är känd för att utveckla funktionella produkter med hög kvalitet. Detta har bidragit till att företaget har uppnått stor succé de senaste årtiondena. Playstationserien är endast en av de många framgångsrika produktserier som Sony har lanserat.

Den första Playstation lanserades i slutet av 1994. Sedan dess har Sony släppt ytterligare två spelkonsoler på marknaden, Playstation 2 och Playstation 3. Cirka tio år efter lanseringen av den första Playstation, så kunde Sony också presentera deras första handhållna konsol som marknadsfördes globalt; PSP (Playstation Portable).


De billigaste Playstation VitaDenna handhållna konsol blev en stor succé och Sony har därför utvecklat ännu en handhållen spelkonsol, Playstation Vita, som går att köpa i butikerna idag. Playstation Vita är med andra ord Sonys senaste lansering i Playstationserien, som efterhand har nått stort erkännande. En orsak till detta är att spelkonsolerna har varit och är av hög kvalitet, och att de därför har kunnat erbjuda många timmars underhållning.

Playstation Vita är ett handhållet underhållningssystem som du kan ta med dig vart du än går. Den handhållna spelkonsolen mäter ca 182x83x18,6 millimeter och väger mellan 260 och 280 gram, beroende på vilken modell du väljer. Det är därför inga problem att ta med en Playstation Vita i en mindre väska eller i jackfickan.

Playstation Vita innehåller många smarta funktioner och underhållningssystemet säkerställer att du aldrig har tråkigt. Playstation Vita har två analoga spakar, rörelsesensorer, pekskärm, kamera på både fram- och baksida samt mycket mer. Alla dessa funktioner, tillsammans med den fantastiska 5" OLED-skärmen, jobbar tillsammans för att ge dig många timmars underhållning - oavsett var och när du önskar att bli underhållen.

Så om du vill skämma bort dig själv eller någon annan du tycker om är Playstation Vita ett självklart köp. Med en Playstation Vita i handen är långa körturer eller väntetid inte längre något att frukta.

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ

Internet-kompatibel

RAM

Skärmstorlek ?

Märke

Sidor: 1

Totalt antal sidor: 1