Nintendo wii u Spelkonsoler

 

De tre bästa
Nintendo Wii UNintendo Wii U

Med Nintendo Wii revolutionerade Nintendo sättet att spela på genom att involvera spelarna i spelen på en mer fysisk nivå. Detta möjliggjordes genom att använda en sensor som plockade upp spelarnas rörelser. Med denna spelkonsol, Nintendo Wii U, kommer Nintendo än en gång att revolutionera sättet vi spelar på.

En iögonfallande skillnad på Nintendo Wii U och Nintendos tidigare spelkonsoler är, Nintendo Wii Us s.k. GamePad. Denna GamePad kan betraktas som konsolens kontroll. GamePad:en skiljer sig dock från andra kontroller då den bl.a. har en 6,2-tums tryckkänslig pekskärm. Utöver det så finns det även en inbyggd kamera i GamePad:en, som kan användas i spelen eller till att videochatta med andra Nintendo Wii U-konsoler. Slutligen så finns även en integrerad mikrofon samt högtalare i GamePad:en.

Nintendo Wii U finns i två olika modeller/paket:

  • Wii U Basic Pack
  • Wii U Premium Pack

Den största skillnaden mellan de två paketen är storleken på konsolernas internminne. Baspaketet innehåller en Nintendo Wii U med ett internminne på 8 gigabytes, medans det andra paketet innehåller samma konsol men med ett internminne på 32 gigabytes. Utöver detta så inkluderar Wii U Premium-paketet mer grejer som t.ex. ett ställ för konsolen.


De billigaste produkterna Nintendo Wii UXbox 360 kan sprida glädje och mysiga stunder i varje vardagsrum eller i varje rum. Med andra ord kan hela familjen ta glädje av Xbox 360-konsolen. Det finns nästan ett oändligt antal spel till spelkonsolen, vilket är orsaken till att det är möjligt att hitta exakt den typen av spel som du tycker är underhållande. Exempelvis kan man köpa spel inom kategorier som sport, musik, skjutspel, rollspel och kampspel. I många av spelen kan man spela flera personer samtidigt, vilket kan göra upplevelsen ännu roligare.

Nintendo Wii U kan garantera många timmars underhållning, oavsett om du spelar ensam eller med dina vänner. Konsolen kan också fungera som en mysig samlingspunkt för familjen och Nintendo Wii U kommer utan tvivel att vara en hit hos de yngsta i familjen.

Konsolen är ett självklart köp om du vill unna dig själv något. En spelomgång på din Nintendo Wii U, den nyaste spelkonsolen på marknaden, kommer utan tvivel att göra dagen lite roligare. Utöver det är spelkonsolen en perfekt presentidé som kommer att glädja både stora som små.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ

Internet-kompatibel

RAM

Intern lagring

Höjd

Djup

Bredd

Vikt

USB

Antal USB-portar

HDMI ut ?

Komposit ut

Komponent ut

Wi-Fi ?

Skärmstorlek ?

Videoformat ?

Pekskärm

3D ?

Märke

Sidor: 1

Totalt antal sidor: 1