Fidget spinner Prylar och Gadgets

 

En Fidget Spinner to rule them all

Snurra på snusdosan, låta pennan klättra över fingrarna, trumma fingrarna på bordet - so last year. Senaste nyheten som botar alla rastlösa och lekfulla själar är här; Fidget Spinner.

En grym pryl att leka med när du är rastlös, har svårt att koncentrera dig, har en ovana att bita på naglarna eller bara fastnat i en lång kö. I skolan eller jobbet, på stan eller resan - perfekt att ha med var som, när som.

Vem som helst kan leka runt med Fidget Spinner, håll bara i mitten och sätt spinn på armarna så är du igång och (vi lovar dig) hooked.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Tema

Färg ?

Material

Kullager

Antal armar

Radie

Vikt

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 184

Sätt spinn på vardagen

Fidget Spinner är liten och lätt att ta med överallt, hjälper dig att slappna av och öka koncentrationen. Den är tyst vid användning (till skillnad mot att trumma på bordet eller klicka på pennor) så den går att använda överallt. Fidget Spinner kommer i flera färger (finns till och med självlysande modeller) och har en snygg futuristisk design.

För dig som gillar tricks

En sån här cool grej kan man så klart göra mer med än att bara snurra runt. När du väl har fått snurr på spinnet kan du trixa den från finger till finger, eller till och med passa upp på knogen och balansera den där så länge du kan. Kul att utmana polarna på!

Mer av det goda - Fidget Cube

Det finns en annan modell med samma fördelar som Fidget Spinner; Fidget Cube. En Fidget Cube är en kub med olika fingerövningar bestående av bland annat knappar, vred, joystick och bollar. Övningarna heter Roll, Spin, Breathe, Flip, Click och Glide. Passar perfekt för att ha något i händerna när du behöver tänka på annat.

Oavsett anledning, är detta en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. På PriceRunner hittar du olika återförsäljare där du kan köpa din Fidget Spinner eller Fidget Cube.