Canon eos 600d Digitalkameror

 

De tre bästa
Canon EOS 600DCanon Eos 600D – avancerad och lättanvänd

Är du en seriös amatörfotograf och videofilmare som är redo att ta din hobby till en högre nivå? Vill du byta ut din lilla "point-and-shoot"-kamera mot en digital systemkamera? Då kan Canon Eos 600D vara ett bra och prisvärt kameraval för dig.

Varför köpa Canon Eos 600D?

Canon Eos 600D är en digital spegelreflexkamera som har allt du behöver för att ta tekniskt fulländade bilder. Canon Eos 600D har en CMOS-sensor med 18 megapixlar. Ett inbyggt 9-punkters autofokussystem fixar skärpan, även om ditt motiv inte befinner sig i bildens mitt. Allt du fokuserar dig på är att fånga det perfekta ögonblicket. Du kan ta 3,7 action-bilder per sekund när du har ett rörligt motiv. Kärnan i kameran, en 14-bitars bildprocessor, ger superb färgåtergiving och mjuka färgnyanser. Trots den avancerade tekniken är Canon Eos 600D också lättanvänd. Kameran har ett helautomatiskt "Smart motivläge" som analyserar ditt motiv och automatiskt fixar rätt kamerainställning. Det finns ett “Creative”-filter där kameran talar om vad du behöver göra för att få en viss effekt. Basic+, en inbyggd hjälpguide, hjälper dig att lära dig kameran direkt på skärmen. Med Canon Eos 600D kan du också skapa videofilmer i full HD-kvalitet med digital zoom och manuella inställningar för bildhastighet, exponering och ljud. Du kan sammanfoga korta klipp till en sammanhängande film. Skärmen är vinkelbar, vilket kan vara ett plus, speciellt vid filmning. Canon Eos 600D:s design är kompakt och ergonomisk. Kameran fungerar med Canons hela EOS-serie objektiv och tillbehör: blixtar, fjärravtryckare och mer än 60 objektiv. Canons Eos-serie används av professionella fotografer över hela världen.


De billigaste Canon EOS 600D

Hitta din Canon 600D till det billigaste priset

På PriceRunner kan du snabbt och enkelt hitta var du kan köpa Canon Eos 600D och jämföra vem som har de bästa priserna. Vi har samlat priserna från flera olika återförsäljare på ett och samma ställe. Klicka vidare till de olika återförsäljarna för att hitta det paket eller de tillbehör som du behöver för att fånga just dina favoritmotiv på bild eller film.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ ?

Märke

Sensortyp ?

Sensorformat ?

Videoupplösning max ?

Objektiv ?

Sökare ?

Autofokus

Vikt ?

Bildformat ?

Manuell fokus

Bildstabilisering ?

Blixt

Megapixel ?

Anslutningar ?

Minneskort ?

Kompatibla objektiv

Synk-hastighet ?

Testad produkt

Sidor: 1

Totalt antal sidor: 1