Apple tv Mediaspelare

 

De tre bästa
Apple TV'sApple TV

Om man är trött på halvtråkiga kabelboxlösningar som egentligen bara tar mer och mer plats i vardagsrummets lilla mediehörna, är det kanske på tiden att titta närmare på Apples mediacenterlösning, Apple TV.

Apple TV är en liten boxlösning, som ger dig det bästa från iTunes, Netflix, Youtube mm. direkt på skärmen, när du önskar det. Du kan antingen streama HD-filmer från iTunes eller använda Apple TV till att streama dina egna personliga foton på skärmen. Boxen är utrustad med AirPlay som gör att den är extra kompatibel med dina andra Appleprodukter som iPad, iPhone eller iPod Touch - det är ett väldigt enkelt system som endast kräver att att det finns en uppkoppling till ditt Wi-Fi nätverk.


De billigaste Apple TV'sMan skulle kunna tro att denna typen av box, trots att den är liten, skulle behöva en massa ström och att den är dyr i drift. Så är det inte med Apple TV. När boxen inte används så förbrukar den mindre ström på standby än en vanlig nattlampa. Den är alltså både kraftfull och miljövänlig!

Med den nämnda Air-Play funktionen i Apple TV kan man också duplicera sin skärm på en annan Apple-enhet som t.ex. sin iPad. Man kan alltså se allt som föregår på en mindre skärm på den stora skärmen och man kan med denna trådlåsa möjlighet sitta och spela spel när hela familjen är samlad. Med iCloud får man också det online lagringsminne som Apple har utvecklat. Man behöver därför inte själv synkronisera sina foton eller videor längre - de ligger helt enkelt i iCloud - redo att visas upp till familj och vänner.

Med boxen medföljer den lilla och smarta Apple Remote, som inte heller tar upp stor plats i vardagsrummet. Om man vill slippa fjärrkontrollen helt och hållet kan man självklart också hämta den smarta Remote-appen, som gör din iPad eller iPhone till en fjärrkontroll.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Hårddisk ?

AirPlay ?

Wi-Fi ?

Full HD (1920x1080) ?

802.11n ?

HDMI ?

LAN Port ?

USB

Höjd

Bredd

Djup

Butik

Sidor: 1

Totalt antal sidor: 1