Onlinebutik : MacForum - Omdömen och Information

Din Apple-expert sedan 1992. Vi har hela Apples sortiment inklusive de bästa tillbehören. Snabba leveranser & fri frakt vid webbordrar över 1200kr.
Namn MacForum
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 2.1 / 5 2 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Org nr 556435-9684
Bolagsform Aktiebolag
Företagsnamn Macforum AB
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Recension av Philip.Morsten skickad 2017-02-27
Kvalitet på webbplats
2,0 / 5
2,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
1,0 / 5
1,0 / 5
Support och garanti
1,0 / 5
1,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
1,0 / 5
1,0 / 5
Sammanfattningsvis

Lägsta betyg till Pip by Pipetto iPhone 6/6s Luxe Folio - Svart!!

Jag eftersökte bra kvallité och säker förvaring till min Iphone 6 och valde därför detta lite dyrare alternativ istället för andra billigare elektronikkedjor.

Resultatet blev att den efter 1 vecka började smulas sönder och efter en månad var det knappt något kvar av den (trotts att jag aldrig tappade den).

Jag gick då till macforum och begärde att få byta till en annan, en billigare var inga problem. Dock hävdade dem att jag antagligen tappat den själv (antagligen ett ex antal gånger) men fick till sluta byta pga en spricka i sömmen. Dock fick jag ut en likadan skit...

Sen var det samma visa igen. Efter en vecka smulades den sönder och en månad senare var alla kanter borta. Men efter mitt första energikrävande besök på Macforum orkade jag inte ta den fajten igen. Några veckor senare när jag för första gången tappade telen sprack hela skärmen...

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej

Recension av Filip.Hammarstrom skickad 2017-02-06
Kvalitet på webbplats
3,0 / 5
3,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
3,0 / 5
3,0 / 5
Support och garanti
3,0 / 5
3,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
3,0 / 5
3,0 / 5
Sammanfattningsvis

Jag är extremt irriterade på er. För nästan 2,5 månad sen(i november) beställde vi en MacBook 12”. Er sida för tillfället var väldigt jobbig att beställa ifrån. Det blev fel hela tiden och till slut när jag fick till det så blev det fel färg på beställningen. Jag fick beskedet av er att leveransen skulle komma om 1-2 veckor. Jag har alltså fortfarande inte fått den.

Jag har pratat med er kundtjänst väldigt många gånger. Både via mail och telefon. Jag har fått olika dåliga svar hela tiden av Pär. Det har lovats att den ska komma snart, många gånger. Jag har fått ligga på hela tiden för att få något svar. Samtidigt har jag sett att den finns på Apple store i lager hela tiden.

Jag har fått möjligheten att få tillbaka mina pengar. Men priset var nedsatt när jag beställde och då skulle jag förlora på det. Jag har frågat om kompensation och har fått svaret: 10% av ett tillbehör. Fruktansvärt dåligt.

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej

Populära produkter från MacForum

Alla produkter från MacForum

0-9

A

B

C

D

E

F

H

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Ö