Onlinebutik : Onehome - Omdömen och Information

Handla för 700:- och du får fri frakt!
Namn Onehome
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 2 / 5 1 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Org nr 556989-9049
Bolagsform Aktiebolag
Företagsnamn One Home Sweden AB
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Recension av perfectante skickad 2017-01-05
Kvalitet på webbplats
1,0 / 5
1,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
1,0 / 5
1,0 / 5
Support och garanti
3,0 / 5
3,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
3,0 / 5
3,0 / 5
Sammanfattningsvis

Alldeles för bristfällig information om vad som gäller. Valde fraktsätt där det stod 0 kr och på "Visa info" stod det tre ord: "Enligt DHLs prislista". Ingen mer information alls på hemsidan eller vid ordern. Blev kontaktad efter jag hade betalat allt och fått orderbekräftelse och sa att vi skulle räkna ut fraktkostnad. Trodde det var ett skämt... Har aldrig under de 15 år jag har handlat online någonsin stött på att man väljer ett fraktalternativ som säger 0 kr och sen efter betalning ska man räkna ut vad det kostar. Sånt ska stå när man beställer! Utöver det är alternativet att få det till utlämningsplats för 69kr - det är hutlöst fraktpris för två små ljus.
Detta efter jag kontaktade support efter en vecka och frågade varför min order inte var skickad - de var på resa men informationen var inte lätt att hitta, sånt borde stå rakt framför näsan.

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej