Onlinebutik : Sinamatic - Omdömen och Information

Sinamatic.se säljer lyxiga sexleksaker online, snabb & diskret leverans. Billiga priser, stort sortiment av de senaste populära produkterna.
Namn Sinamatic
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 3 / 5 2 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor Linjegatan 3D
30248 Halmstad
Bolagsform Enskild firma
Företagsnamn M:dont Media
Öppet köp Du har rätt att frånträda en beställning genom att till Sinamatic.se lämna eller sända ett meddelande om detta inom 30 dagar från den dag varan mottagits. Denna rätt att frånträda avtalet gäller inte om varan på grund av sin beskaffenhet inte tillåter ett återlämnande.

Om den returnerade varan inte är i väsentligen oförändrat skick så har Sinamatic.se rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Trosor och strumpor, samt set som innehåller trosor eller strumpor kan inte returneras om plomberingen är bruten. Vid godkänd retur återbetalar vi Dig inom senast 14 dagar.

Vid retur står kunden för fraktkostnaden. Sinamatic.se kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Vid outlöst order debiteras en avgift på 199:-
Returpolicy Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer, så åtar sig Sinamatic.se givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss snarast efter det att Du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om denna inte lämnar Sinamatic.se meddelande om felet inom skälig tid.

Sinamatic.se ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida ersätts inte

I de fall då vi själva inte kan avgöra orsaken till varans fel, så skickar vi den till tillverkaren för ett utlåtande. För att en reklamation ska bli godkänd måste varan återsändas i sin helhet.
Betalningsmöjligheter Betalning via internetbank
Visa, Mastercard
Faktura,
Köp på avbetalning Via Payson Faktura, Kreditkort, Delbetalning, MyWallet
Leveranssätt Post Nord
Fraktkostnad 49
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Recension av Jojjopojjon skickad 2016-11-11
Kvalitet på webbplats
5,0 / 5
5,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
5,0 / 5
5,0 / 5
Support och garanti
5,0 / 5
5,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
5,0 / 5
5,0 / 5
Sammanfattningsvis

Suverän support.
Min Satisfyer gick sönder efter 3 månader och de skickade en ny omgående till mig.
Härlig, personlig kontakt och jag fick varorna superdupersnabbt.

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Ja

Recension av TheUdoon skickad 2016-11-09
Kvalitet på webbplats
1,0 / 5
1,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
1,0 / 5
1,0 / 5
Support och garanti
1,0 / 5
1,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
1,0 / 5
1,0 / 5
Sammanfattningsvis

Tog nästan 2 veckor innan min beställning ens skickades, blev lovad kompensation för det men fick aldrig det. Någon faktura låg inte i mitt paket så fick påminnelseavgift och påtvingad någon sorts delbetalningsplan allt som allt som kostade det 200kr extra. Även om hemsidan kanske ser trevlig ut så märker dom ut leksaker i porösa material som jelly och liknande som kroppssäkra, vilket dom inte är.

Kommer inte handla där igen och kommer varna andra för att bli svindlade på det sättet jag blivit, står ingenting på deras hemsida om att man skulle bli påtvingad något som skulle kosta extra bara för att dom inte kan göra sitt jobb och lägga fakturan i paketet som dom själva skriver att dom alltid gör.

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej