Onlinebutik : Sinamatic - Omdömen och Information

Sinamatic.se säljer lyxiga sexleksaker online, snabb & diskret leverans. Billiga priser, stort sortiment av de senaste populära produkterna.
Namn Sinamatic
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 0 / 5 0 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor Linjegatan 3D
30248 Halmstad
Bolagsform Enskild firma
Företagsnamn M:dont Media
Öppet köp Du har rätt att frånträda en beställning genom att till Sinamatic.se lämna eller sända ett meddelande om detta inom 30 dagar från den dag varan mottagits. Denna rätt att frånträda avtalet gäller inte om varan på grund av sin beskaffenhet inte tillåter ett återlämnande.

Om den returnerade varan inte är i väsentligen oförändrat skick så har Sinamatic.se rätt att ta ut en ersättning för varans värdeminskning. Trosor och strumpor, samt set som innehåller trosor eller strumpor kan inte returneras om plomberingen är bruten. Vid godkänd retur återbetalar vi Dig inom senast 14 dagar.

Vid retur står kunden för fraktkostnaden. Sinamatic.se kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Vid outlöst order debiteras en avgift på 199:-
Returpolicy Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer, så åtar sig Sinamatic.se givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss snarast efter det att Du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om denna inte lämnar Sinamatic.se meddelande om felet inom skälig tid.

Sinamatic.se ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida ersätts inte

I de fall då vi själva inte kan avgöra orsaken till varans fel, så skickar vi den till tillverkaren för ett utlåtande. För att en reklamation ska bli godkänd måste varan återsändas i sin helhet.
Betalningsmöjligheter Betalning via internetbank
Visa, Mastercard
Faktura,
Köp på avbetalning Via Payson Faktura, Kreditkort, Delbetalning, MyWallet, Billmate
Leveranssätt Post Nord

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas. Det finns för närvarande inga recensioner av denna butik som inkommit de senaste sex månaderna. Skriv första butiksrecensionen