Onlinebutik : Zeedon - Omdömen och Information

Namn Zeedon
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 0 / 5 0 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor ZEEDON
Box 3
43131 Mölndal
Telefon +46 732113546
Telefonorder +46 732113546
Org nr Utlandsregistrerat bolag
Bolagsform Utlandsregistrerat bolag
Företagsnamn Utlandsregistrerat bolag
Antal butiker 1
Garanti Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt slutförsäljning. Om en beställd produkt är slut förbehåller vi oss rätten att skicka en likvärdig ersättningsvara istället. Du har då givetvis full returrätt och får pengarna tillbaka för både vara och frakt om du inte är nöjd. Att få en vara man inte har beställt är en giltig grund för reklamation enligt konsumentköplagen. Vill göra dig uppmärksam på att mjuk varufel, vätskeskador, yttre åverkan samt annan form av hand havande fel inte täcks av garanti eller reklamation.
Öppet köp 08:00-17:00 Mån-fre
Returpolicy Du har 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen, när du handlar varor och tjänster på distans. Ångerrätten löper från den dag du tar emot varan. Du har rätt att försiktigt undersöka produkten, men för att kunna ångra köpet måste den vara i väsentligt oförändrat skick.
Betalningsmöjligheter Swish, Bankgiro, överföring, Paypal, Payson, & Avhämtning/ Kontant, Klarna/ avbetalning.
Leveranssätt Postnord, Schenker, Bussgods

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas. Det finns för närvarande inga recensioner av denna butik som inkommit de senaste sex månaderna. Skriv första butiksrecensionen