Onlinebutik : Ahandel - Omdömen och Information

Namn Ahandel
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 2.5 / 5 1 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor Ljungskile
Telefon 0522-29491
Org nr 4505104614
Bolagsform Enskild firma
Företagsnamn Ahandel
Garanti Alla varor som säljs på denna webbplats omfattas av en garanti på ett år från tillverkaren. Alla varor omfattas dessutom av konsumentköpslagen och alla ärenden kommer hanteras för att följa den lagen.
Öppet köp För privatpersoner gäller full ångerrätt inom 14 dagar från det att varan mottagits helt enligt Distans- och hemförsäljningslagen
Returpolicy Ingen retur godkänns utan att man fyllt i en returanmälan och fått en giltigt returadress. Det är viktigt att en kopia av faktura/följesedel bifogas. Fraktavgift och returporto betalas alltid av kunden som också står för transportrisken. Varan som du skickar tillbaka måste vara i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Returnerade varor som inte uppfyller dessa kriterier kommer att returneras till kund mot returfrakt samt hanteringskostnad på 100:- kr. Returavgift för samtliga vitvaror är 25% av inköpspriset. Efter vi mottagit returvaran återbetalar vi era pengar till angivet bankkonto eller betaltjänst inom max 10 dagar.

OBS! Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter, exempelvis postförskott.


Betalningsmöjligheter Kortbetalning Visa eller MasterCard, direktbetalning via internetbank eller betalning via faktura.
Leveranssätt Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar. Skulle någon vara vara slut på lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får Ni meddelande om detta med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad.
Fraktkostnad Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet, vi tillämpar en fast fraktavgift på 59kr inkl moms för order under 500kr.
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Recension av Lovisa.Munther skickad 2017-02-26
Kvalitet på webbplats
3,0 / 5
3,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
1,0 / 5
1,0 / 5
Support och garanti
3,0 / 5
3,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
3,0 / 5
3,0 / 5
Sammanfattningsvis

Fått information om levererat, men efter 1 vecka ej skickat.
Varor skickat fel, har väntat minst 1 vecka längre än lovat på leverans.
Men trevligt bemötande vid kontakt med kundtjänst.

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej