Onlinebutik : Esafe - Omdömen och Information

På e-safe kan du köpa alla typer av certifierade värdeförvaringsenheter. Allting säljs med lägsta pris garanti, fraktfritt och levererat till din dörr.
Namn Esafe
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 4.7 / 5 163 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor Tellusborgsvägen 9212628 Hägersten
Telefon Ring oss för din beställning eller köpråd: 08- 120 504 60
Org nr 559083-9675
Bolagsform Aktiebolag
Företagsnamn BeSafe Nordic AB (E-safe)
Garanti 1 års garanti på samtliga produkter.
Lägsta prisgaranti Vi har nätets billigaste priser!Om du, mot förmodan, skulle hitta ett billigare pris på en annan webbutik kommer vi inte bara att erbjuda dig det lägre priset utan också dra av ytterligare 10% på mellanskillnaden.
Öppet köp Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp (dvs öppet köp och bytesrätt) inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Du som kund står för fraktkostnader i båda riktningarna vid åberopande av ångerrätt. För att kunna ångra ditt köp behöver varan vara packad i originalemballage och varan skall vara oanvänd. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förloras ångerrätten.
Betalningsmöjligheter Betala mot faktura efter leverans (14 dagar), Kortbetalning, Räntefri avbetalning, Bankgiro
Köp på avbetalning Räntefri delbetalning genom Klarna.
Leveranssätt Alla leveranser sker med bil och skickas fraktfritt inom hela Sverige. För företag levereras skåpen på engångspall till huvudentré eller varumottagning på gatuplan. För privatpersoner erbjuder vi kostnadsfri hemkörning. Leverans sker till porten om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Om ej annat avtalats har köparen själv att ombesörja inbärning och uppställning.
Fraktkostnad Fri frakt
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Verifierad recension skickad 2017-03-20
Total köpupplevelse
5 / 5
5 / 5
Kommentar

Datamediaskåpet var enkelt att beställa och kunde levereras till mig redan efter 3 dagar till ett bra pris och det var bra paketerat. Toppen! Jag lyckades dock inte att låsa upp skåpet med koden trots lusläsning av bruksanvisning. Dagen därpå gjordes ett nytt likadant försök och då fungerade upplåsningen korrekt.

Verifierad recension skickad 2017-03-19
Total köpupplevelse
5 / 5
5 / 5
Kommentar

Har inte hört ett ljud från leverantören efter ordern!

Verifierad recension skickad 2016-12-07
Total köpupplevelse
5 / 5
5 / 5
Kommentar

Ett mycket prisvärt skåp. Jag har inget negativt att säga om företaget eller skåpet.

Verifierad recension skickad 2016-10-24
Total köpupplevelse
5 / 5
5 / 5
Kommentar

smidigt och snabbt

Verifierad recension skickad 2016-10-14
Total köpupplevelse
4 / 5
4 / 5
Kommentar

Enkel beställning på tisdag, snabb leverans, hade allt hemma på torsdag, perfekt skick. Enda jag saknade var att kunna följa ordern. Visste inte om sakerna skulle komma om någon dag, en vecka, etc. innan samtalet från Bring kom.