Onlinebutik : Projektorshop24 - Omdömen och Information

Projektorshop24 är en webbutik. Vi tillhör de största inom Hemmabio & Presentationsteknik. Levererar till 15 länder och över 100 000 kunder.
Namn Projektorshop24
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 1 / 5 1 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Org nr 556810-2593
Bolagsform Aktiebolag
Företagsnamn Celexon Sweden AB
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Recension av pawtel skickad 2017-02-04
Kvalitet på webbplats
1,0 / 5
1,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
1,0 / 5
1,0 / 5
Support och garanti
1,0 / 5
1,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
1,0 / 5
1,0 / 5
Sammanfattningsvis

STOR VARNING utfärdas!

Undvik detta skojeri-"företag". Köpte en projektorlampa som var helt död och såg begagnad ut när jag fick den. Efter mycket om och men lyckas jag få skicka tillbaka lampan som skulle till Tyskland för kontroll och byte. 2 arbetsdagar senare fick jag tillbaka lampan, vilket är ALLDELES för snabbt för att den ska ha hunnit åka dit, kontrolleras och komma tillbaka. Slutsatsen är att de skickade samma lampa utan att den ens varit i Tyskland. När jag nämner detta får jag till svar att de inte vet och att jag själv måste kolla med UPS.

Jag måste faktiskt berömma deras fräckhet.

VARNING för detta bluff-bolag!! Släng pengarna direkt i toaletten istället, så slipper du besvikelsen över trasiga, begagnade produkter och frustrationen över kontakten med deras "kundservice"...

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej