Onlinebutik : Baresso - Omdömen och Information

20-50% off på alla produkter. Fraktfri leverans direkt hem till dig.
Namn Baresso
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 4.5 / 5 1854 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor Ninmar Baresso Invest AB
Frejagatan 10A
154 23 Södertälje
Telefon 08 600 40 75
Telefonorder 08 550 130 40
Org nr 556634-1847
Bolagsform Aktiebolag
Företagsnamn Ninmar Baresso Invest AB
Antal butiker 7
Garanti Enligt Lag
Öppet köp måndag-fredag 09.30-19.00
lördag 10.00-16.00
Returpolicy Retur & ReklamationspolicyFör de kunder som vill returnera produkter som de har felbeställt eller av annanorsak vill byta ut, samt de som vill reklamera produkter skall följande regler gälla:Returer och ReklamationerKontrollera direkt vid mottagandet av produkterna att ingenting är skadat och att antalet stämmer.Transportskador som uppkommit på Posten anmäls direkt till det postkontor som lämnat ut varorna.Returer och reklamationer skall vara godkända av oss innan gods returneras.Logga in med dina inloggningsuppgifter på Baresso.se. Du måste vara inloggad för att kunna skapa en returförfrågan!Tryck på "Mina sidor" Tryck på "Färdiga beställningar"Tryck på knappen "Lämna tillbaka". Skriv också ett brev med noggrann förklaring och bifoga det i sändningen.Retursedel skall bifogas med godset, samt kopia av följesedel/faktura,Produkten som returneras skall vara oanvänd och felfri.Vid retur vänligen kontakta kundtjänst omedelbart efter det att du fått dina varor levererade, detta gör du enklast när du är inloggad.OBS! Fraktkostnaden återbetalas ej.
Betalningsmöjligheter Postförskott, kreditkort, direktbetalning via bank, förskottsbetalning/orderbekräftelse, faktura, delbetalning, klarna konto.
Köp på avbetalning Klarna
Leveranssätt Posten
DHL
Hämtbutiker
Fraktkostnad Fri Frakt
Medlemskrav Nej
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Verifierad recension skickad 2017-05-15
Total köpupplevelse
5 / 5
5 / 5
Kommentar

perfekt ställe att köpa produkterna som jag känner till och till bättre priser. sitta i lugn och ro hemma och beställa.