Har du varit på skidresa förut så vet du hur det är. Det är inte bara resan och boendet som kostar. Det är viktigt att jämföra priserna på alla omkostnader, annars kan en billig resa bli dyr. Liftkort, lunch i backen och skidhyra kan skilja sig stort mellan de olika skidorterna.

Vi har jämfört alla omkostnader på 33 skidorter i världen och guidar dig till billigaste skidsemestern. Kolla hur priserna står sig med alla omkostnader inräknade här nedan, eller gå direkt in på sidorna som fokuserar på familj, afterski-priser, fallhöjd eller svenska orter. Prova gärna vår jämförelse-gadget där du själv kan ställa in de parametrar som är viktigast för dig och få ut ett skräddarsytt resultat.

När du har hittat din favoritskidort hjälper vi dig att hitta bästa pris på resor, alpina skidor, snowboard, skidglasögon och allt annat du kan tänkas behöva.

Familjevecka Afterskipriser Fallhöjd/kronor Sverigeindex Jämför själv* I totalpris inkluderas ; flyg, transfer från flygplats(För svenska skidorter är transportkostnaden baserad på buss från Stockholm), boende familjerum med halvpension, liftkort, skidhyra för 2 vuxna och 2 barn , lunch i backen och öl på After-ski (2 vuxna).

** I omkostnader ingår ; liftkort, skidhyra, lunch i backen och öl på After-ski (2 vuxna).

Prisuppgifterna är insamlade under perioden 4-15 januari 2012. Priserna gäller för vecka 9.

Valutorna har inhämtats från Sveriges Riksbank den 13 januari 2012.Jämför pris på resor.Resor