Internationella butiker
Pris inklusive frakt

Dynamiken själv

Audio Pro kan det här med aktiva högtalare. Addon T3 är deras minsta hittills men den spelar med pondus. Det går inte att klaga på Audio Pros design. Addon T3 har samma enkla linjer och lite udda färger som föregångarna (vårt ex är armégrönt), toppat med ett handtag i läder. Det formligen skriker inredningstidning och inget fel med det. Det här är en högtalare som måste se bra ut så väl som låta bra.

Kvalitetsintrycket är högt, med en matt yta som står emot fingeravtryck och en rigid känsla i själva högtalarlådan. Den är lite för stor för att rymmas på en fönsterbräda, men fötterna fram är lite högre än de bak, vilket ger en bra lyssningsvinkel på ett bord.

Enkel att använda

Handhavandet är enkelt. Bluetooth står för den trådlösa överföringen och bakpå sitter en basport och en 3,5 millimeters kontakt för att koppla in sig med sladd. Här borde Audio Pro snegla på Zound och deras Marshall-högtalare, som är föredömligt enkla med kontakten på ovansidan, lätt åtkomlig.

På ovansidan sitter en panel med sex knappar med tydliga märkningar, där on-knappen för övrigt måste hållas in ett bra tag innan högtalaren går igång. Batteritiden är imponerande, i alla fall på papperet. Enligt Audio Pro spelar Addon T3 i 12 timmar på maxvolym eller 30 på halva volymen.

Motsvarar förväntningar

Addon-serien låter generellt mycket bra och därför är förväntningarna uppskruvade när vi provlyssnar T3. Den visar sig förvalta arvet mycket väl, med ett piggt och dynamiskt ljud som har ett djup och en separation mellan röster och instrument som är mycket behaglig.

Det mesta låter bra men emellanåt blir basen väl markerad. Men överlag finns det lite att klaga på – små högtalare kan verkligen låta bra idag. Vi hade dock gärna önskat ett stöd för apt-x-tekniken för att kunna höja ljudkvaliteten ett snäpp över bluetooth.

Publicerad: 16 juni 2015