PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Wildstar

Sött, färgglatt och utmanande

Carbine Studios slår sig in på MMORPG-scenen med sitt episka onlinespel Wildstar. Att äventyra på den legendariska planeten Nexus med karaktärer som hämtade direkt ur en serietidning är riktigt underhållande.

Spelet kretsar kring kampen mellan två fraktioner, de blåtonade Exiles och de rödaktiga Dominion. Likheterna med en annan stor titel i genren är slående, men varför släppa ett vinnande koncept? Wildstar lånar och kopierar det bästa från andra spel, gör om lite och presenterar det på sitt eget sätt. Om jag ska vara ärlig så var jag lite tveksam till spelet den första halvtimmen. Den färggranna sötpolerade världen verkar först nästan hämtad ur ett barnspel. De första uppdragen är monotona och man känner igen sig från andra spel. Men efter ett tag blir världen, storyn och uppdragen mer varierande, intressantare och mer utmanande. Det visar sig snart att under den glättiga ytan gömmer sig ett komplext spelsystem, bra story, svåra utmaningar och ond bråd död.

wildstar_monster

Ge det en ärlig chans
Jag hoppas att spelarna tar sig igenom de inledande uppdragen. Snart blir det riktigt underhållande och när man tillsammans med fyra andra kliver in i sin första stora grotta ligger snart fem, inte längre så kaxiga, karaktärer tillplattade och ihoprullade till trasmattor i väntan på kemtvätt längs grottans väggar. Utmaningarna i gruppinstanserna kommer få gamla raid-älskare att jubla. Det krävs mycket planering, taktik och en kombination av rätt karaktärer för att klara av att ta sig fram till slutmålen för instanserna.

Wildstar_15

Tillbaka till kärnan
Många massiva onlinerollspel har gått free-to-play-ödet till mötes. De har förenklats och strömlinjeformats för att få spelarna att stanna kvar tillräckligt länge för att börja betala månadsavgift. Wildstar är istället det som MMORPG-spelen var från början. Man vaknar upp i en värld utan att veta vad som väntar. Man får undersöka, upptäcka, växa och förstå mer och mer tillsammans med sin karaktär. Det är den känslan jag älskar och är ute efter!

Info
  • Genre Onlinerollspel
  • Format PC
  • Utvecklare Carbine studios
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Wildstar

Carbine Studios slår sig in på MMORPG-scenen med sitt episka onlinespel Wildstar. Att äventyra på den legendariska planeten Nexus med karaktärer som hämtade direkt ur en serietidning är riktigt underhållande.


4
Vi diggar
  • Bra känsla
  • Utmanande raider
  • Söta dödliga djur
Vi dissar
  • Seg start
  • Sötsliskigt
Visa kommentarer / Kommentera nu
Wildstar - Sött, färgglatt och utmanande
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17