PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
5

Titanfall

Fantastisk multiplayer-shooter i högt tempo

Välkommen till “The Frontier”, ditt nya hem. Putsa upp din Titan, dra på dig kängorna och sätt på dig raketbältet. Och glöm för allt i världen inte geväret, vi har en bränsleanläggning att erövra! Titanfall är äntligen här och vi strider med jätterobotar i en galax långt långt borta.

Titanfall är utvecklat av några av nyckelpersonerna bakom de första Call of Duty-spelen och är något så unikt som en kampanjdriven multiplayer-shooter. Den välskrivna kampanjen för spelet framåt och spelarna kämpar sida vid sida för att vinna. Du får erfarenhetspoäng och handlingen går vidare oavsett hur det går i striden, men historien anpassas efter om ni vinner eller förlorar vilket ger en fantastisk närvaro. Vid sidan om kampanjen finns självklart också fristående strider som du kan kasta dig in i. Utvecklarna Respawn introducerar en mängd spännande nyheter och spelet är utan tvivel genrens bästa just nu. Bländande grafik och effekter gör Titanfall till riktigt ögongodis och det höga tempot ger rejält höjd puls. Du kommer snart uppskatta de 90 sekunder av påtvingad vila som ges mellan striderna.

Titanfall-krig

Ett nytt hem

Genom upptäckten av maskhål och hyper-hopp har stora delar av mänskligheten lämnat den trånga och förbrukade jorden bakom sig. Den nya postadressen är “The Frontier”, de yttersta delarna av den kända rymden. Företaget IMC finansierade mycket av flytten och efter år av olika historiska händelser har de nu återvänt för att bevaka sina ekonomiska intressen. Med andra ord; landsätta soldater och Titaner kring viktiga anläggningar och köra deras ägare och boende på flykten. Det här gillas förstås inte av alla och The Militia, rebellerna, kämpar hårt för att rädda de olika planeterna från imperiets styre. Känns historien bekant? Visst, men det funkar utmärkt även den här gången och handlingen i kampanjläget är både engagerande och trovärdig.

Titanfall-Soldat

Piloter och Titaner

Du anländer till slagfältet som pilot, specialutbildad soldat med avancerade vapen och raketbälte. Med hjälp av bältet får piloterna en fantastisk rörlighet. De hoppar längre och högre, klarar höga fall och kan till och med springa på väggarna. Ju bättre du presterar på slagfältet desto snabbare får du tillgång till din Titan. Den faller från himlen när du kallar på den och väl inne i roboten ändra spelet karaktär. Från att ha varit en snabb och smidig pilot sitter du nu med sköldar och vapen upp över öronen. Som Titan skjuter och trampar du lätt ihjäl oförsiktiga piloter, men måste istället akta dig för andra Titaner och piloters kraftiga anti-titan-vapen. De riktigt duktiga piloterna kan också hoppa upp på din Titan, slita av en täckplåt och göra processen kort med elektroniken.

Annons
Titanfall-robot

Jag ska bara…

…spela en match till, eller kanske två. Oj det blev visst fem! Det gamla uttrycket “bara en till” har fått en helt ny betydelse. Den engagerande historien och de snabba korta matcherna gör Titanfall till fantastisk underhållning som är svår att släppa. Nej, nu är det dags att sluta skriva, vi hade ju en bränsleanläggning att ta över.

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Titanfall

Fantastisk multiplayer-shooter i högt tempo
5
Vi diggar
  • Stora robotar
  • Raketbälten
  • Kampanjen
  • Högt tempo
  • Snabba matcher
  • Snygg grafik
Vi dissar
  • Beorendeframkallande
Visa kommentarer / Kommentera nu
Titanfall - Fantastisk multiplayer-shooter i högt tempo
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17