PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Innehållsrikt

Tiger Woods PGA Tour 11

Efter flertalet otrohetsaffärer är Tiger Woods än en gång tillbaka på golfbanan. Och spelet lyckas bättre än hans privatliv.

Jag står vid början av det sjätte hålet, vinden susar genom gräset och regnet har precis börjat falla. Efter mycket planering, med hjälp av både GPS och caddie, har jag bestämt mig för hur jag skall gå tillväga med utslaget. Tanken är att för första gången testa att skruva bollen. Enligt mina planer skall bollen tack vare detta landa ganska exakt på greenen. Jag laddar klubban, tar ett sista djupt andetag, och sen slår jag till. Som ett streck, likt en svan över en åker, svävar bollen fram och med ett litet men dovt duns landar den i bunkern. Okej, det gick kanske inte riktigt så bra tänker jag bittert för mig själv när jag två slag senare puttar i bollen för ytterligare en bogey. Men jag har roligt och det är väl det viktigaste?

Den ofrivillige golfaren
Det första du får göra i spelet är att skapa din egna unika golfare. Näsa, kinder och ögon formas i minsta detalj. Har du inte tid och ork så kan du helt enkelt bara slumpa fram din golfares utseende och sen direkt ge dig ut på banorna. Trodde jag, men så enkelt är det inte. Spelet kryllar av olika spel, träning och utmaningsmoment och att orientera sig igenom menysystemet är svårare än man kan tro för ett golfspel.

Swing it magistern
Att spela Tiger Woods 11 är enkelt. Du laddar ditt slag genom att dra den vänstra analogspaken bakåt för att sedan trycka fram den, och då påverkar både vinkel och kraft bollbanan. Ju rakare linje du slår i, ju bättre blir bollens flygtur. Nyheten för i år är ett fokus-system som låter dig skruva bollen eller trycka till den lite extra. Du kan också använda den för att se förhandsvisningar av puttar. Fokusen tar förstås slut vartefter och för att få tillbaka den så gäller det att helt enkelt slå vanliga slag för att på så sätt ladda upp den igen. Ett simpelt men ändå jättebra sätt för att tillföra lite krydda i spelet.

Annons

Tiger Woods 11 är i slutändan, precis som sina föregångare, ett väldigt lyckat golfspel. Grafisk finns det lite kvar att önska men spelmässigt funkar det perfekt. Det nya fokus-systemet tillför ett extra roligt planeringssteg och de mängder av olika moment som finns att delta i, däribland Ryder cup, ökar spelbarheten ytterligare. Ett bra golfspel helt enkelt, och är du ett fan av serien är detta ett givet köp. Äger du däremot redan förra årets version och är nöjd med det så kan ett köp tyckas onödigt.

Köp på

Innehållsrikt

Efter flertalet otrohetsaffärer är Tiger Woods än en gång tillbaka på golfbanan. Och spelet lyckas bättre än hans privatliv.


4
Vi diggar
  • Många spelmoment
Vi dissar
  • Ibland väldigt dåliga kameravinklar
  • krångliga menyer
Visa kommentarer / Kommentera nu
Innehållsrikt - Tiger Woods PGA Tour 11
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17