PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

The Sims 3 – I rampljuset

Har du någon gång drömt om att stå på en scen kan det vara värt att titta närmare på den senaste The Sims-expansionen.

I den nya expansionen till The Sims 3 har du flera nya karriärval att välja mellan. Vad sägs om att bli sångare, trollkonstnär, akrobat eller extraknäcka som DJ? Du börjar på knegarnivå med att exempelvis framföra sång-o-gram, uppträda för dricks och tigga dig till små gig. Allteftersom du klättrar uppåt blir gigen större, stjärnstatusen högre och fansen fler. Målet är så klart att bli en stjärna.

Planera din karriär

Det sköna med de nya yrkena är att du själv bestämmer arbetstiden och ambitionsnivån. Du kan till exempel söka upp viktiga personer och välja ut vilka nummer du ska framföra, eller så kan du helt enkelt prioritera bort jobbet och se till att din sim har roligt istället. Det innebär att du har mycket mer frihet än tidigare och att du får mycket mer tid till att göra saker utanför jobbet.

Den ökade friheten innebär att det blir mycket mer aktivt spelande istället för att bara sitta och vänta på att simmarna ska komma hem från jobbet och sedan mata, duscha och natta dem. Det tar lite längre tid än vanligt att bli befordrad och istället för färdighetspoäng är det arbetserfarenheten, alltså arbetstiden, som avgör när du klättrar uppåt.

Annons

Den nya staden Starlight Shore är med sina palmer och sandstränder väldigt Hollywood-inspirerad, och vad passar egentligen bättre med tanke expansionens tema? Miljöombytet känns nytt och fräscht och erbjuder många roliga resmål.

Interagera med vänner

Den nya funktionen Simport tillåter dig att interagera med dina vänner medan du spelar. Du kan till exempel skicka iväg din sim till dina vänners spel för att uppträda eller chatta under spelets gång. Du kan även ta emot dina vänners simmar och sedan gå på deras uppträdanden.

Även om jag aldrig har sett The Sims som ett spel jag vill spela online finns det säkert många som uppskattar möjligheten, främst om man redan har ett stort nätverk av vänner som redan spelar.

The Sims 3: I rampljuset erbjuder många speltimmar och nya roliga val. Är du sedan tidigare bekant med The Sims-världen vet du ungefär vad som är att vänta, det vill säga nya jobb, nya kläder, nya saker och ny stad. I rampljuset känns ändå som ett naturligt tillägg och en bra expansion för dig som drömmer om att stå i rampljuset.

The Sims 3 – I rampljuset

Har du någon gång drömt om att stå på en scen kan det vara värt att titta närmare på den senaste The Sims-expansionen.


3
Vi diggar
  • De nya yrkena känns intressanta och fräscha
  • Snygga kläder och hår
Vi dissar
  • Laddningstiderna
  • Simport känns lite onödigt
Visa kommentarer / Kommentera nu
The Sims 3 – I rampljuset -
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17