PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
2

Sly Cooper: Thieves in Time

För Playstation, i tiden.

Sly Cooper, den tjuvaktiga tvättbjörnen är tillbaka med sina kumpaner efter ett par års välförtjänt frånvaro. Under tiden har en ny utvecklingsstudio fått ansvaret att förvalta serien.

Karaktären Sly Cooper har egentligen aldrig varit en plattformsikon, utan snarare, likt Spyro the Dragon, en typisk produkt av sin tid. De gamla spelen var tekniskt avancerade med snygg grafik, och för tiden, en unikt öppen spelvärld. Tyvärr har tiden kommit ikapp gamle Sly och det som återstår när grafiken inte längre imponerar är ett högst mediokert plattformsspel som är helt baserat på hämtuppdrag. Majoriteten av spelets uppdrag går ut på att hitta ”punkt a” på kartan för att leverera det till ”punkt b”. Under tiden ska du försöka smyga dig förbi lite vakter och fällor. Du har förstås möjlighet att välja mellan Slys två kumpaner, men det tillför spelet ganska lite. Det är en besvikelse att man inte kan spela två spelare tillsammans under uppdragen.

slycooper_3

Spara i molnet
Som ambivalent Playstation Vita-ägare så uppskattar jag verkligen stödet för Cross-play, vilket betyder att jag får spelet till både Playstation Vita och Playstation 3 utan extra kostnad när jag köper det. Dessutom stödjer det molnsparande, vilket är praktiskt om du blir bortkörd från tevesoffan och vill fortsätta spela. Sly Cooper: Thieves in Time fungerar verkligen föredömligt på området. Om bara fler spel kunde ha samma stöd, så skulle säkert inte Vita leva en sådan tynande tillvaro.

Sly-Cooper_1

Blir snabbt enformigt
Sly Cooper ligger fortfarande i framkant rent tekniskt, åtminstone på Playstation Vita. Tyvärr blir det enformigt redan efter knappa timman, likt många andra spel med öppen spelplan. Sly Cooper: Thieves in Time har helt enkelt inte tillräckligt välgjord speldesign och kanske har serien aldrig haft det.

Sly-Cooper_2

Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper, den tjuvaktiga tvättbjörnen är tillbaka med sina kumpaner efter ett par års välförtjänt frånvaro. Under tiden har en ny utvecklingsstudio fått ansvaret att förvalta serien.


2
Vi diggar
  • Cross play!
Vi dissar
  • Väldigt enformig speldesign
Visa kommentarer / Kommentera nu
Sly Cooper: Thieves in Time - För Playstation, i tiden.
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17