PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Skylanders Superchargers

Plattan i mattan

Årets upplaga låter dig bränna iväg med olika fordon för första gången i serien. Skylanders Superchargers är det dessutom det mest fulladdade och kompletta spelet i serien hittills.

Min son är sju år och har sett fram emot helgen hela veckan, men den här gången lite mer intensivt än vanligt. Det liknar nedräkningen till julafton, eller till den där dagen då han ska följa med farmor till Gran Canaria. Det nya Skylanders Superchargers (inget är större än Skylanders) släpps på fredag och fem av hans vänner kommer över på spelkväll.

Jämför priser på Superchargers här.

Skylanders-Superchargers_donkeykong

I luften, på marken och under vatten

Den stora nyheten i Superchargers är möjligheten att släppa lös dina Skylanders i olika fordon och givetvis säljs dessa separat som figurer. Alla fordon kan uppdateras och om du köper den tillhörande föraren blir det ännu starkare. De klassiska plattformsbanorna varvas med racingbanor i båt, bil eller flygplan. De för definitivt tankarna till Mario Kart, eller det något bortglömda Diddy Kong Racing, med intensiva, humorladdade och kreativa banor och miljöer. En rolig detalj är att Nintendo lånat ut Donkey Kong och Bowser till Wii U- och 3DS-versionerna.

Skylanders-Superchargers_fight

Årlig uppdatering

Det råder inte något tvivel om att Vicarious Visions är den vassare av de olika utvecklarna bakom de årliga utgivningarna av Skylanders. Det senaste spelet de gjorde var Swap Force, vilket var det bästa spelet i serien – fram till nu. Superchargers är större, snyggare och mer varierat. Dessutom kan du köra med en kompis online för första gången.

Annons

För att få ut den fulla upplevelsen av Skylanders Superchargers behöver du köpa åtminstone två extra fordon utöver ditt startpaket. De ligger på runt tvåhundra kronor styck – och det är mycket pengar för att ta del av grundkonceptet. Dessutom är det snålt att en nyköpt figur blir fullärd på tre till fyra timmars speltid. Men allt det spelar mindre roll eftersom jag och familjen kommer att kura ihop oss i höstmörkret och köra en bana till.

Skylanders Superchargers

Årets upplaga låter dig bränna iväg med olika fordon för första gången i serien. Skylanders Superchargers är det dessutom det mest fulladdade och kompletta spelet i serien hittills.


4
Vi diggar
  • Oerhört snyggt
  • Variationen är oändlig
Vi dissar
  • Dyrt att köpa grundkonceptet
  • Inte mycket till berättelse
Visa kommentarer / Kommentera nu
Skylanders Superchargers - Plattan i mattan
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17