PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

Sagan om en man och hans monster

Majin and the Forsaken Kingdom

Upplev en stor vänskap växa fram mellan en ung man och ett lätt efterblivet troll när de tvingas samarbeta i vad som kan vara årets mysigaste spel.

Spelet inleder med att jag befinner mig i ett grottliknande slott. Här, långt inne i mörkret, träffar jag Majin, en stor trolliknande varelse med ett enormt underbett, som av någon anledning blivit fastkedjad i en sten. Jag hjälper honom loss och innan jag vet ordet av så är vi iväg på vårt gemensamma äventyr: att stoppa de oljeliknande varelserna som tagit över det färgrika landet.

Din vän i vått och torrt
Han är en trofast varelse, Majin, och gör alltid vad du befaller honom att göra. Han hjälper dig att öppna tunga dörrar och du kan använda honom som språngbräda för att nå högre höjder; är du skadad så helar han dig.

Ofta kommer man till delar i spelet där det behövs list för att enklast klå upp ett stort antal fiender. Du kan exempelvis placera Majin bakom en stor sten och därefter lura fienden mot dig. När de sen befinner sig tillräckligt nära så knuffar Majin helt enkelt ner stenen på dem.

Ett spel om samarbete
I slutändan handlar Majin and the Forsaken Kingdom om vänskap och om samarbete. Varje gång man står inför en strid eller ett problem måste man alltid utgå ifrån vad Majin kan, och inte kan, och därefter planera nästa steg i framfarten.

Annons

Tyvärr är kontrollen inte alltid din kompis och problemlösningarna känns till slut enformiga. Ändå är Majin, trots sin anade klumpighet, en älskvärd karaktär och gillar du flummiga skogsmiljöer kombinerat med Zelda-inspirerade pussel kan spelet vara värt ett köp.

Sagan om en man och hans monster

Upplev en stor vänskap växa fram mellan en ung man och ett lätt efterblivet troll när de tvingas samarbeta i vad som kan vara årets mysigaste spel.


3
Vi diggar
  • Fina miljöer
  • Charmigt spelsätt
Vi dissar
  • Kontrollen
Visa kommentarer / Kommentera nu
Sagan om en man och hans monster - Majin and the Forsaken Kingdom
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17