PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

Upprepande sandlådeslakt

Prototype 2

Släng en tant på en helikopter, skjut med raketgevär på en tank, fäll ut klor och riv isär några monster. I Protoype 2 finns det många sätt att döda på.

Prototype 2 tar vid tre år efter händelserna i det första spelet. Jag spelar som James Heller, en hämndlysten man som förlorat både sin fru och sin dotter till det ännu ostoppbara Mercer-viruset. Hans mål är att jaga och döda protagonisten från det förra spelet, Alex Mercer. Men vid en tidig konfrontation med Alex blir även Heller smittad av viruset. Följden blir att han får mutationskrafter som gör honom starkare, smidigare och livsfarlig.

Underhållande. Men inte så länge.

Prototype 2 är väldigt likt sin föregångare. Jag springer som ett destruktivt tåg från punk A till punkt B och utför olika uppdrag som uteslutande innebär det att du ska eliminera någon viktig person. Antingen lotsar du Heller genom det handlingsdrivna spelläget där du tar dig an uppdrag som tar dig vidare i storyn, eller så använder du New York som din egen lekplats för att träna och uppgradera dina förmågor. För varje kraftnivå du uppnår får du välja vilken typ av förmåga du vill förbättra; vill du kunna springa och hoppa snabbt och högt eller vill du tåla mycket stryk? I början är uppdragen underhållande men efter ett tag blir de väldigt enformiga.

Att spela som James Heller istället för Alex Mercer är i stort sett samma sak med undantaget att Hellers största styrka tycks vara att svära minst en gång varje mening.

Roligast i Prototype 2 är sandlådeläget; att slänga bilar på folk, riva ner helikoptrar från skyn, klättra upp på hustak och slänga människor därifrån och att springa genom New Yorks gator, uppför ett höghus och sen kasta sig ut och sväva över halva staden är en kittlande frihetskänsla.

Annons

Upprepande sandlådeslakt

Släng en tant på en helikopter, skjut med raketgevär på en tank, fäll ut klor och riv isär några monster. I Protoype 2 finns det många sätt att döda på.


3
Vi diggar
  • Stort och öppet
Vi dissar
  • Dålig story
  • Enfrormigt
Visa kommentarer / Kommentera nu
Upprepande sandlådeslakt - Prototype 2
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17