PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

New Style Boutique 2: Fashion Forward

Underhållande praktikplats i klädaffären

Att driva en modebutik i storstan är inte helt lätt. Kläder ska köpas in, kunder ska stylas och lager ska hållas. Allt detta får din karaktär uppleva när hon plötsligt får tillträde till en magisk värld bakom en hemlig dörr i hennes dockhus.

Välkommen till Beaumonde City, en pulserande storstad som aldrig sover, där alla drömmer om den perfekta utstyrseln. Innan du vet ordet av har du tagit över en modebutik och nu är det upp till dig att få stället att gå runt. Vad ska du spela för musik i butiken? Hur ska skyltfönstret se ut? Vad väljer man ut för kläder till någon som vill ha ”a lively outfit”?

New-Style-Boutique-2_tjejer

Välj kläder med omsorg.

Att välja ut kläder till kunderna är det moment som kommer att ta upp mest av din tid i New Style Boutique 2. Det finns 19 000 klädesplagg och accessoarer att välja mellan, så om du fastnar för konceptet lär du har mycket att göra. När du plockar ihop en passande outfit kan du antingen be kunden titta på klädesplaggen, eller prova dem på direkt. Den senare varianten är lite riskablare men ger också större chans till ytterligare försäljning.

Det tillbringas även mycket tid utanför butiken, på stadens gator och torg. Det är här du träffar potentiella kunder och sprider ordet om din butik. Du kan även besöka frisören, ta en kopp kaffe på en uteservering eller gå hem till din lägenhet. Hemma kan du byta kläder, bläddra i fotoalbumet eller titta i kalendern. Spelet utspelar sig i realtid och varje dag finns det nya saker att göra.

New-Style-Boutique-2_tjejfrilla

Språket är ett hinder

New Style Boutique 2: Fashion Forward riktar sig till barn och ungdomar som är intresserade av mode, och utvecklarna hymlar inte med att det är unga tjejer som är den primära målgruppen. Spelets budskap går såklart att kritisera, men om vi lägger den diskussionen åt sidan kan vi konstatera att New Style Boutique 2 är en förvånansvärt charmig och välgjord historia.

Annons

Tyvärr är spelet på engelska, vilket lär ställa till det för en stor del av den tilltänkta målgruppen. Det är mycket text och många svåra ord, och om man inte hänger med i dialogerna kan man inte heller snappa upp kundernas önskemål.

Info
 • Genre Simulation
 • Format 3DS
 • Antal spelare 1
 • Utvecklare Syn Sophia/Nintendo SPD
Dagens bästa priser på Pricerunner
 • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

New Style Boutique 2: Fashion Forward

Att driva en modebutik i storstan är inte helt lätt. Kläder ska köpas in, kunder ska stylas och lager ska hållas. Allt detta får din karaktär uppleva när hon plötsligt får tillträde till en magisk värld bakom en hemlig dörr i hennes dockhus.


3
Vi diggar
 • Mängder av kläder
 • Välgjort
 • Jämn inlärningskurva
 • Kul upplägg
Vi dissar
 • Språkbarriären
 • Aningen repetitivt
Visa kommentarer / Kommentera nu
New Style Boutique 2: Fashion Forward - Underhållande praktikplats i klädaffären
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17