PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen

Månadens spelsnackisar

I samma ögonblick som E3 och Gamescom packas ner i kartonger inser vi att sommaren runnit mellan våra fingrar.

På samma sätt som årstiden känns kortare för varje år känns mässorna allt mer som avslagna publikjippon – försumbara beståndsdelar i en gigantisk hypemaskin som för varje år kräver lite mer bränsle för att överleva. Tiden då spel faktiskt utannonserades på mässor är förbi. 2010 är det internet som gäller, och det är där vi hittar månadens snackisar.

Brottarsugna danskar på väg över sundet

Om några veckor dyker det efterlängtade EA Sports MMA upp på butikshyllorna, åtminstone här i Sverige. Våra grannar i Danmark är inte lika lyckligt lottade. På grund av en lag som förbjuder marknadsföring av energidrycker kan det helt enkelt inte släppas i landet där man tycker att det känns helt okej att äta wienerbröd till frukost. EA kontrar med att energidrycksreklamen på spelets reklamtavlor är nödvändig för helhetsupplevelsen.

Årets onödigaste?

Har du gått i tankar på att köpa Modern Warfare 2 en längre tid, utan att vara riktigt säker på att det är någonting för dig? I så fall kommer den nya demoversionen på Xbox Live som ett brev på posten. Att Activision släpper en demo är i och för sig en fin gest. Men varför vänta till ett år efter releasen? Kunde vi inte fått Black Ops istället?

Visa kommentarer / Kommentera nu
Månadens spelsnackisar - Spel, Feature
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17