PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

Mad Max

Stoppar inte huvudet i sanden

Tidigare i år släpptes en ny, kritikerrosad, tolkning av Mad Max och som så ofta är fallet när stora actionfilmer släpps kommer det ett spel i kölvattnet.

Spel som baseras på filmer har historiskt sett, med några få undantag, inte varit speciellt bra. De har ofta pressats fram för snabbt för att släppas i samband med filmen och det märks på kvaliteten. I fallet Mad Max är det dock lite annorlunda. Spelet känns hyfsat välpolerat och vi hittar också intressanta karaktärer och en medryckande men fragmenterad story.

madmaxslass

Slående likhet
Har du spelat några av de senaste Batman-spelen så kommer du inte att han några som helst problem att slå dig fram i Mad Max dystopiska värld. Du matar lätt slag med en knapptryckning och parerar med en annan. Efter ett tag kommer du in i det, reaktionstiden förbättras och sitter snart i ryggmärgen.

madmaxexplosipn

Att bygga ditt Magnum Opus
Max använder inte bara nävarna för att skapa oreda bland sanddynerna. Hans bil är ett lika dödligt vapen. Bildelar och annat skräp du hittar i världen behövs för att din sidekick Chumbucket ska kunna hjälpa till att utveckla din mystiska bil, som går under namnet Magnum Opus. Skräpet behövs också, av någon anledning, till att utveckla Max färdigheter. Alla dina färdigheter och uppgraderingar till bilen känns relevanta, direkt användbara och fruktansvärt dödliga.

Mad Max är ett helt ok spel med totalt fokus på action, till och med när du kör och bygger din bil. Hela din existens kretsar kring att köra fort, göra en väldig massa skada och försöka förhindra att du blir mer galen än du redan är. Vill du vara med om detta? Pressa gasen i botten, känn bensinångorna och låt däcken möta sand.

Annons

Info
  • Genre Äventyr, Action
  • Format PS4, Xbox One, PC
  • Antal spelare 1
  • Utvecklare Avalanche Studios
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Mad Max

Tidigare i år släpptes en ny, kritikerrosad, tolkning av Mad Max och som så ofta är fallet när stora actionfilmer släpps kommer det ett spel i kölvattnet.


3
Vi diggar
  • Den helt galna dystopiska världen
  • Magnum Opus
Vi dissar
  • Oengagerande röstskådis till Max
  • Bitvis förvirrande historia
Visa kommentarer / Kommentera nu
Mad Max - Stoppar inte huvudet i sanden
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17