PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Kirby: Triple Deluxe

Små lätta moln

Det är en ovanligt mager sommar för Nintendos bärbara maskin. Därför är debuten för den underliga rosa varelsen Kirby på Nintendo 3DS efterlängtad. Det är en sprakande värld full av liv och förstås, helt i 3d.

Spelserien om den rosa figuren Kirby tillhör Nintendos avdelning av de lite mer barnvänliga titlarna. Svårighetsgraden är väsentligt lägre och mer eller mindre hela serien är inlindad i rosa sockervadd, med grädde på toppen. Så om du är en person med svåra allergier mot sötsaker så bör du helt undvika Kirby: Triple Deluxe.

Kirby-Triple-Deluxe-insert_rhino

Ett spel för de mindre

Om du som jag har en son som snart fyller sex år, är Kirby ett fantastiskt litet spel. Den förlåtande svårighetsgraden innebär att han kan ta sig igenom de flesta banor utan hjälp från mig, vilket naturligtvis ger honom en stor känsla av framgång. Även de pussel som dyker upp emellanåt är tillräckligt logiska för att mindre barn ska kunna lösa dem.

kirbytripledelux_snow

Långsamt tempo

Kirby förlitar sig på sin förmåga att suga upp fiender och absorbera deras förmågor, vilket skapar en lekfull variation. Under några delar av spelet får Kirby förmågan att faktiskt suga in hela sin omgivning för att lösa olika pussel. Det är en kul effekt som förstärks i 3d. Till skillnad från lite mer plattformsexakta spel som Mario och Donkey Kong är Kirby: Triple Deluxe ett ganska långsamt spel som sällan innehåller utmanande plattformsmoment. Tyvärr är kampanjen över relativt fort, men det finns två extra lägen att fördriva tiden med.

Annons

Kirby: Triple Deluxe är ett av sommarens mysigaste spel för de flesta barn under tolv år. Det fungerar även som sockerinjektion för de som känner brist på dansande solar och sjungande träd i sitt liv.

Info
  • Genre Platform
  • Format 3DS
  • Antal spelare 1
  • Utvecklare Hal studios
  • Utgivare Nintendo
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Kirby: Triple Deluxe

Det är en ovanligt mager sommar för Nintendos bärbara maskin. Därför är debuten för den underliga rosa varelsen Kirby på Nintendo 3DS efterlängtad. Det är en sprakande värld full av liv och förstås, helt i 3d.


4
Vi diggar
  • Massor av kreativa förmågor
  • Kirby är ett glädjepiller
Vi dissar
  • En ganska klen utmaning ibland
  • Ganska kort
Visa kommentarer / Kommentera nu
Kirby: Triple Deluxe - Små lätta moln
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17