PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Fifa 15

Detaljerna gör skillnaden

Det har blivit dags att ännu en gång leva ut dina fotbollsdömmar. Fifa 15 är här!

Nya Fifa 15 bjuder på en explosiv och varierande fotboll. Och det har vi den nya, slipade kontrollen att tacka för. Med snabba passningskombinationer kan du ta dig från ena sidan av planen till den andra på nolltid. Föredrar du en Barcelona-inspirerad passa-bollen-i-sidled-taktik så är det också ett alternativ.

fifa15_header

Storleken spelar roll
Spelarnas längd och vikt påverkar spelet mer än någonsin. En liten anfallare har exempelvis inte mycket att säga till om i en luftduell mot en placeringssäker back medan en tyngre försvarsspelare kan få väldiga problem med att hänga med i en snabb och teknisk spelares finter.

Det är en utmaning att göra mål. För att överhuvudtaget träffa innanför stolparna med ett avslut krävs det både precision och balans, och har din anfallsspelare en taskig teknik är risken stor att han tappar bollen redan vid mottagningen. Utöver det har målvakterna utrustats med bättre spelförståelse. Släpper en målvakt en retur är risken att bollen studsar rakt ut mot en framstormande anfallare inte lika stor som i Fifa 14.

fifa15_tackling

Världens bästa fotbollsspel – igen
Bland spellägena hittar vi det klassiska karriärläget samt det populära onlineläget Ultimate Team, där konceptet fortfarande är att man köper och byter spelarkort med andra onlinespelare för att skapa sitt eget drömlag. Nytt för i år är att man kan provspela matcher med sina tilltänkta spelarköp och att det går att låna spelare till sitt lag för en lägre summa, men då bara ha dem tillgängliga i ett par matcher.

Annons

Detaljer som att spelarna halkar runt, river och sliter i varandra och till och med lämnar djupa spår i gräset efter sina glidtacklingar gör matcherna mer realistiska än någonsin. Publiken på arenorna hänger med otroligt bra i situationerna och när det blir en målchans stiger ljudnivån för att sedan antingen explodera i ett euforiskt jubel eller ett besviket sorl. Fifa-spelen blir bara bättre och bättre och årgång 15 är verkligen inget undantag!

Info
 • Genre Sport
 • Format PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PC, 3DS, PS Vita, iOS, Android
 • Antal spelare 4
 • Antal spelare online 22
 • Utvecklare Ea Canada
Dagens bästa priser på Pricerunner
 • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Fifa 15

Det har blivit dags att ännu en gång leva ut dina fotbollsdömmar. Fifa 15 är här!


4
Vi diggar
 • Det känns som riktig fotboll
 • Den förfinade kontrollen
 • Ljudet skapar en grym atmosfär
Vi dissar
 • Stundtals laggigt
 • AI:n, framförallt i försvaret
Visa kommentarer / Kommentera nu
Fifa 15 - Detaljerna gör skillnaden
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17