PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

Fartfylld underhållning

Split/second

Helikoptrar, kraschande flygplan och exploderande byggnader – Split/Second levererar specialeffekter som ett bilspel aldrig sett tidigare.

Här går det undan!
Till dunkande actionmusik dånar jag fram över gatorna. Tätt bakom mig har jag en av mina största rivaler. Plötsligt befinner vi oss på en landningsbana där ett flygplan störtar mot oss. Jag lyckas undvika en krock genom att glida precis under ena vingen av planet, men min konkurrent har inte samma tur. I ett moln av rök exploderar han bakom mig och jag kan lugnt och bekvämt glida in i mål som vinnare. Scenerna som utspelar sig i Split/Second är ingenting jag sett förut. Varje race är som en enda lång adrenalinkick från start till mål.

Släng ett hus på någon
Det som skiljer Split/Second från andra racingspel är att vi nu kan använda oss av omgivningen för att förstöra för motståndarna, istället för att preja dem av vägen.

Riv en vägg över din motståndare eller varför inte skicka ut en brinnande bil i deras färdriktning. Men se upp! Du är inte immun mot dina livsfarliga handlingar. Vad som däremot är ännu värre är de exploderande lastbilarna som helt slumpmässigt dyker upp och ger dig liten chans att veja undan.

Annons

Enformigt
Spit/Second är uppdelat i tolv episoder och varje episod innehåller olika tävlingsmoment.
Dessvärre stöter vi på samma fällor på samma ställen om och om igen vilket gör spelet enformigt och i längden tråkigt. Online-läget erbjuder inte heller någon långvarig underhållning . Om du däremot anser dig ha gjort allt som går att göra i ett bilspel, så kan du här få chansen att rasera ett höghus över dina vänner online och uppleva den ultimata skadeglädjen.

Fartfylld underhållning

Helikoptrar, kraschande flygplan och exploderande byggnader – Split/Second levererar specialeffekter som ett bilspel aldrig sett tidigare.


3
Vi diggar
  • Underhållande online-element
  • split-screen
Vi dissar
  • Obalanserat
Visa kommentarer / Kommentera nu
Fartfylld underhållning - Split/second
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17