PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
2

Farming Simulator

Jordbrukets brutala baksida

Efter att ha spelat årets jordbrukssimulator är det bara att konstatera att livet på landet aldrig har känts mindre lockande.

Jag har aldrig varit något större fan av jordbrukssimulatorer och de årliga Farming Simulator-spelen har aldrig känts särskilt lockande. Att de har skyltat med hundratals autentiska traktormodeller har liksom inte spelat någon roll.

1351366215_farmingsimulator2013game-2012-10-27-21-53-53-73

Den här gången bestämde jag mig för att ge spelet en ärlig chans, vilket visade sig vara lättare sagt än gjort. Visst finns det ett kort upplärningssegment, men i det stora hela handlar det om att prova sig fram till ett lyckat jordbruk.

Att harva, så och skörda i realtid är knappast roligt och det blir inte mer rafflande av att spelet gärna ser att du slår på farthållaren när du gör dina traktorbestyr. Som tur är handlar det lika mycket om investera i nya maskiner och göra strategiska avväganden om vilka djur som ska födas upp i vilken hage.

B

Eftersom det dyker upp nya Farming Simulator-spel varje år förutsätter jag att spelen har en ganska trogen fanskara. Och visst – har du ett brinnande intresse för jordbruk och avancerade simulatorer är det kanske spelet för dig. Men för oss andra kan det snarast liknas vid en illa vald praktikplats på bondgården som gud glömde.

Annons

Farming Simulator

Efter att ha spelat årets jordbrukssimulator är det bara att konstatera att livet på landet aldrig har känts mindre lockande.


2
Vi diggar
  • Realismen
  • Mycket att göra
  • Trevlig stämning
Vi dissar
  • Opedagogiskt
  • Tråkigt
  • Fult som stryk
Visa kommentarer / Kommentera nu
Farming Simulator - Jordbrukets brutala baksida
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17