PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
2

EA Sports UFC

En ljummen slagsmålsfest

EA Sports har spel som Fight Night och EA MMA under bältet, men trots det så känns EA Sports UFC som något av en debut på kampsportscenen. Men det är en debut som inte alls blev vad många hoppats på.

EA Sports UFC är fyllt med detaljer när alla möjliga kampstilar möts i den åttakantiga ringen. Blod och svett rinner från utövarna för varje rond som pågår och i pauserna syns bekanta tränar- och domaransikten medan hela spektaklet kommenteras med en fantastisk passion från välkända duon Joe Rogan och Mike Goldberg.

ufc_punch

Utmanande kontroll
Att slåss en match i EA Sports UFC är inte det lättaste. Kontrollen är komplicerad och har en ordentlig inlärningskurva. Bara när din fighter står upp finns det flertalet kombinationer, där varje arm och ben styrs med varsin knapp. Vilken typ av slag/spark det blir beror på hur du vickar den analoga spaken. Dessutom påverkar det om du håller in någon av axelknapparna eller om du siktar mot huvud eller kropp. Lägg sen till ett brottningssegment som styrs av olika cirkelrörelser med spakarna och som också kryddas med diverse slag och sparkar. Håller man slagsmålet stående så är det rätt kul, men så fort man hamnar på marken så glömmer man snabbt hur det är man egentligen styr.

ufc_kick

Realistiskt men svårförståeligt
Det finns lite olika spellägen att utforska, allt från ett skapligt onlineläge till ett karriärläge där du startar som en deltagare i The Ultimate Fighter för att till slut få din chans att knipa ett mästerskapsbälte. Spelet känns realistiskt, så det gäller att vara på sin vakt och taktiskt planera sina attacker för ett slag kan räcka för att bli knockad. Slagskämparna rör sig mjukt och ledigt, men den sega och svårförståeliga kontrollen gör spelet tråkigt, och tyvärr känns EA Sports UFC precis lika styltigt som THQ:s Undisputed-serie.

Annons

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

EA Sports UFC

EA Sports har spel som Fight Night och EA MMA under bältet, men trots det så känns EA Sports UFC som något av en debut på kampsportscenen. Men det är en debut som inte alls blev vad många hoppats på.


2
Vi diggar
  • Många fighters och viktklasser
  • Inramningen
Vi dissar
  • Segt
  • Kontrollen
Visa kommentarer / Kommentera nu
EA Sports UFC - En ljummen slagsmålsfest
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17