PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen

E3 2010 – Microsofts presskonferens

Microsofts presskonferenser under E3 brukar innehålla en rad stora titlar och nyheter. Så var det även i år. Dessvärre var inget av det som visades upp något som vi inte visste om tidigare.

Microsoft bjöd inte på några större överraskningar på sin presskonferens. Det som presenterades i spelväg var de tredje delarna av Fable och Gears Of War samt Halo: Reach. Metal Gear Solid: Rising visades också upp vilket blir det första MGS-spelet till boxen.

Microsoft Kinect

Mycket fokus lades självklart på den omdiskuterade Natal-kontrollen som nu fått ett nytt fräscht namn, Kinect. Den kan sammanfattas som en typ av kamera som snappar upp kroppens rörelser. Det behövs alltså inte någon kontroll. Kinect planeras att släppas 4 november tillsammans med en hög olika spel anpassade efter denna. Något pris finns dock inte tillgängligt ännu.

Metal Gear Solid : Rising

Det vi fick se från nya Metal Gear var inte mycket, men ändå intressant.

Huvudkaraktären Raiden skivar med hjälp av två katanor upp alltifrån vattenmeloner och stånd till stridsvagnar och soldater till småbitar. Det ryktas om att det inte finns någon kroppsdel som inte går att skära av och du själv får bestämma vilken vinkel och kraft det skall bli på hugget. Ett spel för Kinect kanske?

Annons

Visa kommentarer / Kommentera nu
E3 2010 – Microsofts presskonferens - Spel, Feature
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17