PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
5

Dragon Age: Inquisition

Större, snyggare, mäktigare

Med en enorm värld, fler unika karaktärer och en gnutta mer problematik i kärleksförhållandena är Dragon Age tillbaka. Med den tredje delen i den maffiga spelserien bevisar Bioware att storleken ibland kan göra skillnad.

Kontinenten Theda lider svårt. Sargat av ett inbördeskrig drabbas nu invånarna av ännu mer elände; stora revor i luften börjar dyka upp överallt och ur dem väller det ilskna demoner. Som tur är råkar din karaktär vakna upp mitt i kriget med ett mystiskt märke på handen som gör det möjligt att stänga dessa revor.

dai_fighting

Bland drakar och demoner
Till skillnad mot Dragan Age 2 där du var tvungen att spela som människa, får du i Inquisition fritt välja ras. Alternativen människa, alv, dvärg eller det brutalare valet qunari finns att tillgå.

Spelvärlden är mycket mer öppen än vad den varit i de tidigare delarna och det märks att Bioware plockat lite inspiration från Bethesdas fria Elder Scrolls-landskap. Men det är först när man tar sina första staplande steg ut i den levande och färgsprakande terrängen som man inser hur stort Dragon Age: Inquisition är. Man går och går och det tycks aldrig som att man når något slut, inte ens när man får möjlighet att ta sig runt på häst. Bakom varje hörn finns det figurer som vill ha din hjälp med diverse småpyssel, som att hitta örter i skogen eller dräpa monster.

dai_dragon

Guld och gröna skogar
Det är på gränsen till bisarrt hur mycket som går att utforska i de lummiga skogarna, bland de snötäckta bergen och de dammiga öknarna. Överallt ligger fienden på lur och i stort sett allt man hittar på marken (och i dina fallna motståndares fickor) går att plocka med sig och sälja för en liten slant.

Annons

Dragon Age: Inquisition är en storslagen fantasysaga fullproppad med sköna karaktärer, ett pampigt soundtrack och ett grymt röstskådespeleri som driver den gripande storyn framåt. Lägg till den enorma mängd av sidouppdrag som går att göra och du får ett otroligt äventyr som aldrig tycks ta slut.

Info
  • Genre Rollspel
  • Format PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC
  • Antal spelare 1
  • Antal spelare online 4
  • Utvecklare Bioware
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Dragon Age: Inquisition

Med en enorm värld, fler unika karaktärer och en gnutta mer problematik i kärleksförhållandena är Dragon Age tillbaka. Med den tredje delen i den maffiga spelserien bevisar Bioware att storleken ibland kan göra skillnad.


5
Vi diggar
  • En stor och vacker värld
  • Ljudet
Vi dissar
  • Repetitivt stridssystem
  • Laddtiderna
Visa kommentarer / Kommentera nu
Dragon Age: Inquisition - Större, snyggare, mäktigare
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17