PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
5

Destiny

En unik klassiker

Destiny är unikt. Det spelar egentligen ingen roll vad du tycker om det, vilka förutfattade meningar du har om onlinespel, huruvida du älskar det förutsättningslöst eller bara låter det glida förbi i periferin. Destiny är annorlunda utan att, vid första anblicken, verka ha en direkt ambition att ta den stagnerande skjutargenren vidare.

Det är i kombinationen av de små detaljerna och rollspelselementen som upplevelsen blir i det närmaste obehagligt njutbar. Och när du sakta vågar öppna ögonen för vad som verkligen pågår, då lovar jag att uppvaknandet kommer att skaka om dig – rejält.

destiny_shooting

Din födelse
Du är en av väktarna i The City, en Guardian, uppväckt från de döda och tillsammans med din Ghost, som står i kontakt med The Traveller, ska du skapa ditt eget öde och bringa ljus i ett ständigt växande mörker. Detta är bakgrundshistorien i en mening, och det räcker så.

De första stapplande stegen
Du väljer att axla ansvaret som en Titan, Hunter eller Warlock. Alla med sina speciella styrkor och svagheter. Titan fokuserar på sköldar och försvar. Hunter gillar knivar. Warlock har en fallenhet för det mystiska. Välj den klass som passar din stil. Vilket val du än gör så kan du vid nivå 15 skifta fokus och smida din karaktär till perfektion.

destiny_aliens

De kärva tonåren
När du lagt dina första nivåer bakom dig är det dags att nosa på Destinys flerspelarlägen: Strikes och Crucible. Strikes är kortare äventyr kopplade till storyn och spelas med två andra spelare. Servern matchar smidigt ihop dig med passande Guardians. Crucible är arenan för dig som gillar PvP och att mäta dig med andra spelare. Att spela Strikes och Crucible är två utmärkta sätt att samla erfarenhetspoäng, som senare kan omvandlas till utrustning och vapen.

Annons

Mot slutet av tonåren, kommer du förmodligen att vara aningen förvirrad. Det finns mycket i Destiny som inte förklaras, mycket som finns rakt framför dina trötta ögon men verkar sakna betydelse. Oroa dig inte, allt kommer att falla på plats och detta är en av storheterna med Destiny: du får reda på det du behöver, precis när du behöver det.

destiny_sand

Livet efter 20
Det är nu Destiny verkligen tar fart. Nivå 20 är det officiella taket, härifrån är det utrustningen som styr din karaktärs utveckling. Utrustning som klassas Rare, Legendary och Exotic kommer nu med ett nytt attribut, kallat Light. Med mycket Light kan din karaktär fortsätta att stiga i graderna och kvalificera sig för mer avancerade uppdrag och även Raids (svårare uppdrag som spelas med en större grupp av vänner).

Många har bildat sig en uppfattning om Destiny redan efter storyns slut, vilket är orättvist. Destiny kommer växa med tiden, med sina Guardians och med utvecklarna. Som ett enda stort team. Du vill inte missa det här.

Info
  • Genre Shooter, Rollspel, Action
  • Format PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
  • Antal spelare 1
  • Antal spelare online 12
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Destiny

Destiny är unikt. Det spelar egentligen ingen roll vad du tycker om det, vilka förutfattade meningar du har om onlinespel, huruvida du älskar det förutsättningslöst eller bara låter det glida förbi i periferin. Destiny är annorlunda utan att, vid första anblicken, verka ha en direkt ambition att ta den stagnerande skjutargenren vidare.


5
Vi diggar
  • Krigsdans efter en Strike
  • Exotisk utrustning
  • Spänningen inför kommande uppdateringar
Vi dissar
  • Att dygnets timmar är så få
Visa kommentarer / Kommentera nu
Destiny - En unik klassiker
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17